Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΕΟΤ Κάτω Χωρών: Προβολή της Σύρου σε Βέλγιο Ολλανδία
Press Trips

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Προβολή της Σύρου σε Βέλγιο Ολλανδία

Από την Ολλανδία και το Βέλγιο δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Σύρο.

Η προβολή της πρωτεύουσας των Κυκλάδων στην αγορά της Ολλανδίας και του Βελγίου και η ανάδειξη του νησιού ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού, ήταν ο στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης που οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών, σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου και την εταιρεία MTCGROUP, από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Στο ταξίδι στη Σύρο συμμετείχε ο Βέλγος δημοσιογράφος Eric Vancleynenbreugel και η φωτογράφος France Gavroy, οι οποίοι αναχώρησαν για την πατρίδα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σύρο, οι Βέλγοι περιηγήθηκαν σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και τα αξιοθέατα του νησιού, επισκέφτηκαν με γαλλόφωνη ξεναγό τα μουσεία, ξεναγήθηκαν στην πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη και στο Μεσαιωνικό Οικισμό με τη μαγευτική θέα στην Άνω Σύρο, αλλά και σε όλα τα χωριά του νησιού, ακολούθησαν μονοπάτια trekking, και φυσικά γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα μέσα από ελληνικές αυθεντικές συνταγές.

Οι προσκεκλημένοι του ΕΟΤ ανακάλυψαν έναν «άγνωστο θησαυρό» των Κυκλάδων, μαγεύτηκαν από το φυσικό κάλλος του νησιού, τις πανέμορφες παραλίες του, αλλά κυρίως εντυπωσιάστηκαν από την ελληνική φιλοξενία, τη διαθεσιμότητα και τη φιλικότητα των κατοίκων της Σύρου.

Το άρθρο του Βέλγου δημοσιογράφου για τη Σύρο θα δημοσιευθεί την άνοιξη του νέου έτους στις δύο εκδόσεις του περιοδικού PLUSMAGAZINE στην Ολλανδική και Γαλλική Γλώσσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024