Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Panadvert αναλαμβάνει την online διαφήμιση της Louis Hotels
Ξενοδοχεία

H Panadvert αναλαμβάνει την online διαφήμιση της Louis Hotels

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνολική online διαφημιστική προβολή των 19 ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο.

H βραβευμένη ελληνική εταιρεία Online Marketing, με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό κλάδο, Panadvert, ανέλαβε την online προβολή του ξενοδοχειακού ομίλου Louis Hotels με έδρα την Κύπρο και την Ελλάδα. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνολική online διαφημιστική προβολή των 19 ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στα πλαίσια της συνεργασίας η Panadvert αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ανάπτυξης και υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών στις δημοφιλέστερες online πλατφόρμες, όπως Google Adwords, Yandex, META I/O κ.λπ., με στόχο την περαιτέρω εδραίωση του brand παγκοσμίως και την αύξηση των απευθείας online κρατήσεων.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της Panadvert δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είναι μεγάλη μας τιμή και παράλληλα μεγάλη μας ευθύνη να αναλάβουμε τη Online προβολή ενός ομίλου με μεγάλη ιστορία και τεράστια συμβολή στον Κυπριακό και Ελληνικό τουρισμό. Διακρίναμε από τις πρώτες ημέρες των διαπραγματεύσεων έναν βαθύ επαγγελματισμό και σαφές όραμα που διέπει τη διοίκηση του ομίλου Louis. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης που θα φέρει τις δύο εταιρίες ωφελημένες στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον του Internet”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024