Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίH TURSAB επισκέφθηκε την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη
Μια πρωτοβουλία που υπόσχεται πολλές προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών

H TURSAB επισκέφθηκε την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη

Οι προοπτικές που θα προσφέρει στην Τουρκία πιθανή συνεργασία της περιοχής του Άθω με μέλη της TURSAB εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης Τούρκων εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων στην περιοχή.

Με θετικές εντυπώσεις από τις δυνατότητες του προορισμού αναχώρησαν για την Κωνσταντινούπολη οι 17 Τούρκοι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων (μέλη της TURSAB), που επισκέφθηκαν την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη από τις 10 μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Οι ομάδα ξεναγήθηκε στα περισσότερα σημεία της περιοχής και επισκέφθηκε πολλά καταλύματα, ώστε να αποκτήσει σαφή εικόνα των δυνατοτήτων του προορισμού.  

Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί την πρώτη μιας σειράς πρωτοβουλιών που περιλαμβάνονται στο marketing plan του Οργανισμού και αφορούν την προώθηση του προορισμού στη γειτονική χώρα.

Την ομάδα συνόδεψαν ο διευθυντής της Turkish Airlines και  εκπρόσωπος του ΗΑΤΤΑ. Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, που παρατέθηκε προς τιμήν της, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής, καθώς και τις προοπτικές που θα προσφέρει στην Τουρκία πιθανή συνεργασία του προορισμού με μέλη της TURSAB.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024