Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠαρουσία του ΚΟΤ στην έκθεση China International Tourism Exposition

Παρουσία του ΚΟΤ στην έκθεση China International Tourism Exposition

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, έλαβε μέρος στην έκθεση China International Tourism Exposition που έγινε στην Κίνα από τις 27-30 Αυγούστου με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους δρα Αλέξη Σαβεριάδη, Αντιπρόεδρο […]

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ<.>, έλαβε μέρος στην έκθεση China International Tourism Exposition που έγινε στην Κίνα από τις 27-30 Αυγούστου με αντιπροσωπεία<...> αποτελούμενη από τους δρα Αλέξη Σαβεριάδη, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ και κ. Χρίστο Μούστρα, Τουριστικό Λειτουργό.

Με την ευκαιρία αυτή πραγματοποιήθηκαν επίσης επαφές με Κινέζους επισήμους, τουριστικούς πράκτορες και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του ΚΟΤ συναντήθηκε με με τον κ. Liu Kezhi, διευθυντή του China National Tourism Administration (CNTA) με σκοπό την προώθηση του αιτήματος της Κύπρο<.>υ να καταστεί επίσημος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες. Η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται σύντομα θετική απάντηση, σημειώνουν τουριστικά δημοσιεύματα στην Κύπρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024