Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση ΕΤΑΠ Πάφου – Δήμου Γεροσκήπου για θέματα τουριστικής ανάπτυξης
Κύπρος

Συνάντηση ΕΤΑΠ Πάφου – Δήμου Γεροσκήπου για θέματα τουριστικής ανάπτυξης

Ναός Αγίας Παρασκευής

Έγινε αλληλοενημέρωση για τρέχοντα θέματα, έργα υποδομής και άλλες δράσεις που είναι σε εξέλιξη ή και προγραμματίζονται, αλλά και για τις πιθανές προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου στη Γεροσκήπου, μεταξύ στελεχών της ΕΤΑΠ Πάφου και του δημοτικού γραμματέα και του πολιτιστικού λειτουργού του Δήμου Γεροσκήπου -παρουσία του δημαρχεύοντα Γεροσκήπου- σχετικά την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

pafos

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, στη συνάντηση έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πλατεία και τον κεντρικό πυρήνα Γεροσκήπου, τις αθλητικές υποδομές, τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής και “την ανάγκη για περαιτέρω ανάδειξη του μύθου της Αφροδίτης”.

Τόσο η ΕΤΑΠ όσο και ο Δήμος Γεροσκήπου διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση της διαχρονικής συνεργασίας εν’όψει και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται λόγω της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η ΕΤΑΠ Πάφου διαβεβαίωσε τον Δήμο Γεροσκήπου για τη συνέχιση και περαιτέρω ενίσχυση των προσπαθειών για αποτελεσματικότερη προβολή, αλλά και αναβάθμιση των εμπειριών που προσφέρονται στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024