Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗ ΕΤΑΠ Πάφου ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες της
Προσβάσιμος τουρισμός

Η ΕΤΑΠ Πάφου ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες της

“Το ζήτημα της προσβασιμότητας έχει τεθεί ψηλά στις προτεραιότητες της ΕΤΑΠ τα τελευταία χρόνια, ενώ όπως διαφαίνεται ο προορισμός έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ώστε να αγγίξει τα επίπεδα προσβασιμότητας άλλων ανταγωνιστικών προορισμών”, είπε ο πρόεδρός της.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ Πάφου), στο πλαίσιο των ενεργειών της για μετατροπή της επαρχίας σε “έξυπνο” τουριστικό προορισμό, ενισχύει περαιτέρω τις πρωτοβουλίες αναβάθμισης της προσβασιμότητας στις θάλασσες της επαρχίας. Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνεται στο ετήσιο σχέδιο δράσης για ενέργειες που σχετίζονται με την ανάληψη της Πάφου του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού 2023 και υποστηρίζεται οικονομικά από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΤΑΠ, παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Δ.Σ, κ. Κυριάκο Δρουσιώτη, τρία πλωτά αναπηρικά για τις ανάγκες των δημόσιων παραλιών των κοινοτήτων Πωμού, Αργάκας και Τίμης. Τα αμαξίδια παραλήφθηκαν από τους προέδρους των τριών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ο κ. Δρουσιώτης επεσήμανε ότι για τις παραλίες Τίμης και Πωμού είναι επίσης σε εξέλιξη η κατασκευή ραμπών και άλλων υποδομών για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, έργα τα οποία θα ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο, ενώ στην παραλία Αργάκας οι σχετικές υποδομές αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2024.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024