Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜε τα χρώματα της Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού λεωφορείο στην Πάφο
Προορισμός

Με τα χρώματα της Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού λεωφορείο στην Πάφο

Pafos

Η ΕΤΑΠ εκφράζει τις ευχαριστίες της την Εταιρεία Συγκοινωνών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) τόσο για τη διαχρονική παραγωγική συνεργασία, αλλά και για την πρόσφατη χορηγία κόστους πέραν των 5.000 ευρώ, με την παραχώρηση δωρεάν διαφημιστικού χώρου στο λεωφορείο αστικής γραμμής Πάφου.

Τα χρώματα της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού 2023 φέρει λεωφορείο στην Πάφο, το οποίο εκτελεί κυρίως δρομολόγια εντός αστικής περιοχής, μετά από πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, ο τίτλος θα προβάλλεται εκτενώς, συμβάλλοντας σημαντικά στην περαιτέρω γνωστοποίηση της διάκρισης αυτής, αλλά και του θεσμού γενικότερα.

“Η εν λόγω διάκριση της Πάφου είναι πολύ σημαντική. Η ΕΤΑΠ και οι συμβαλλόμενοι φορείς επενδύουν ακόμη περισσότερο στους τομείς της προσβασιμότητας, βιώσιμης ανάπτυξης, ψηφιοποίησης, πολιτιστικής κληρονομιάς και δημιουργικότητας ώστε τα επόμενα χρόνια η επαρχία να μετατραπεί σε ένα πρότυπο έξυπνο προορισμό”.

Επισημαίνεται ότι στην Πάφο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και το 16ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Έξυπνος Τουρισμός – Έξυπνοι Προορισμοί: Πολιτιστική Κληρονομιά & Δημιουργικότητα, Ψηφιοποίηση, Αειφορία” (18-21 Οκτωβρίου). Το Συνέδριο ECTN 2023 διοργανώθηκε φέτος στο πλαίσιο της Πάφου 2023 της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού, του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023, του προγράμματος ReInHerit- Horizon 2020 και υποστηρίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Pafos

Το συνέδριο στόχευσε στη διερεύνηση μεγάλων προκλήσεων, κινδύνων και ευκαιριών για έξυπνη, βιώσιμη και υπεύθυνη τουριστική ανάπτυξη που σχετίζεται με τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά, καθώς σε προτάσεις πρακτικών βημάτων για την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων πολιτιστικού τουρισμού. Το θέμα περιελάμβανε όλες τις μορφές πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων πολιτιστικών εκφράσεων, όλων των μορφών πολιτιστικής κληρονομιάς και έξυπνων λύσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διακεκριμένοι εισηγητές θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές, έδωσαν αναλυτικά παραδείγματα και πρακτικές συστάσεις. Ακόμη περισσότεροι προηγούμενοι νικητές του τίτλου του έξυπνου κεφαλαίου παρουσίασαν τις δικές τους περιπτώσεις και ανέπτυξαν τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές προς εξυπνότερους προορισμούς, προς μια πιο έξυπνη Ευρώπη.

Την Προεδρία του ECTN είχε το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού Πάφου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024