Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ από το Δήμο Ρεθύμνης
Προώθηση προορισμού

Τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ από το Δήμο Ρεθύμνης

Η διαδικασία παραγωγής του σποτ, καθώς και τα δικαιώματα χρήσης παραχωρήθηκαν δωρεάν στο Δήμο Ρεθύμνης. Το σποτ έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα MEGA Channel και STAR, στη Σερβική Τηλεόραση, καθώς και σε πολλές διαδικτυακές πύλες που το επικοινωνούν με όλο τον κόσμο.

Με ένα νέο διαφημιστικό σποτ ο Δήμος Ρεθύμνης  μπαίνει δυναμικά στο χώρο της τηλεοπτικής προβολής και διαφήμισης ενισχύοντας με ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό τρόπο τον τουρισμό του.

Όλα τα πλάνα προέρχονται από αερολήψεις που πραγματοποίησε διάσημο σερβικό τηλεοπτικό συνεργείο για τη Σερβική Εθνική Τηλεόραση, και απεικονίζουν θεαματικά το κάλλος του Ρεθύμνου.

Πλάνα από την μοναδική αστική παραλία, το επιβλητικό κάστρο, τη γραφική παλιά πόλη του σε συνδυασμό με την προβολή των άρτιων τουριστικών υποδομών, αλλά και εικόνες από άλλα μέρη του νομού μας, προσκαλούν, σχεδόν επιβάλλουν στον τηλεθεατή, μια επίσκεψη στο ονειρεμένο Ρέθυμνο. Οι εικόνες συνοδεύονται από λέξεις–μηνύματα που απορρέουν από το όνομα “Ρέθ ΥΜΝΟ”.

Όλο το εγχείρημα εξαιτίας τόσο των πολλαπλών αερο-λήψεων, των μηχανικών μέσων που χρησιμοποιήθηκαν, του πλήθους των συνεργατών που απασχολήθηκαν και που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς και η ομάδα δημιουργίας και παραγωγής του σποτ στην Αθήνα, έφτασε από άποψη κόστους να μπορεί να συγκριθεί με μια ακριβή και σύγχρονη παραγωγή ταινίας μεγάλου μήκους. Ένα κόστος που μοιράστηκαν, η σερβική εταιρεία Specialis και η Επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης μέσω των μελών της – τουριστικών επιχειρηματιών.

Η διαδικασία παραγωγής του σποτ, καθώς και τα δικαιώματα χρήσης παραχωρήθηκαν δωρεάν στο Δήμο Ρεθύμνης. Το σποτ έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα MEGA Channel και STAR, στη Σερβική Τηλεόραση, καθώς και σε πολλές διαδικτυακές πύλες που το επικοινωνούν με όλο τον κόσμο.

Θα διατεθεί δε σε όποιον φορέα ή και ιδιώτη το αιτηθεί για την προβολή του Ρεθύμνου.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού κα Πέπη Μπιρλιράκη, εκ μέρους της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης  του Δήμου, εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίηση των Ρεθυμνιωτών για τη δημιουργία του πρώτου τηλεοπτικού σποτ στην ιστορία του τουρισμού στο Δήμο Ρεθύμνης.

“Ως γνωστόν”, αναφέρει, “μέχρι σήμερα το κράτος δικαιολογούσε κόστη προβολής και διαφήμισης για τον Τουρισμό μόνο στις Νομαρχίες και πρόσφατα Περιφέρειες. Το κόστος δημιουργίας μιας τηλεοπτικής παραγωγής 20-30 δευτερολέπτων ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ –ποσά αβάσταχτα για το Δήμο μας. Έτσι η ευκαιρία της πρόσφατης συνεργασίας μας με τα προηγμένα μέσα λήψης και τους ανθρώπους από τη Σερβική Τηλεόραση, τους οποίους μας σύστησε ο κ. Χάρης Αυγουστάκης, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, ήταν σωτήρια σε συνδυασμό με την πρόταση που είχαμε ήδη από το μεγάλο μας χορηγό κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει ευεργετήσει το Ρέθυμνο και τον τουρισμό προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά του κάθε φορά που τη ζητάμε και όχι μόνο. Για άλλη μια φορά, επώνυμοι και ανώνυμοι Ρεθεμνιώτες, συμπράττουν με φίλους του Ρεθύμνου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και χαρίζουν στο Ρέθυμνο αυτό που του αξίζει αλλά αδυνατεί να σηκώσει μόνο του, αναγνωρίζοντας την ομορφιά του τόπου και των ανθρώπων του”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023