Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Gerakina Beach ΄περνά' στην Oaktree
Εξαγορά

Το Gerakina Beach ΄περνά' στην Oaktree

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για πώληση του Gerakina Beach με το διεθνές επενδυτικό fund Oaktree.

Θετική εξέλιξη στο θέμα του διαγωνισμού της Εθνικής Τράπεζας για την πώληση του ξενοδοχείου Gerakina Beach στον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο της Oaktree.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για πώληση του Gerakina Beach με το διεθνές επενδυτικό fund Oaktree σε συνεργασία με πολύ γνωστή και επιτυχημένη βορειοελλαδίτικη ξενοδοχειακή οικογενειακή επιχείρηση. 

Όπως είναι γνωστό, η Εθνική είχε προχωρήσει σε διαγωνισμό για την πώληση του κλειστού εδώ και χρόνια ξενοδοχείου, αλλά ο διαγωνισμός κατέστη άγονος. Το τίμημα που έιχε τεθεί τότε ήταν 17 εκατ. ευρώ και τώρα φαίνεται ότι υπάρχει σύγκλιση ως προς την τιμή. 

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η Oaktree συζητά για ευρύτερη συνεργασία στην Ελλάδα στον τουρισμό με τη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή εταιρεία.

Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 995 κλινών σε οικόπεδο 86 στρεμμάτων και προφανώς θα γίνει ριζική ανακαίνιση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024