Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίTουριστικές διαδρομές στις οθόνες του thessmall, του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης
Περιφέρεια

Tουριστικές διαδρομές στις οθόνες του thessmall, του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης

Η παρουσία της τουριστικής Θεσσαλονίκης στις οθόνες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του Thess Mall είναι μία από τις δράσεις συνεργασίας του Οργανισμού Τουρισμού και με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Σε παράθυρο και της τουριστικής Θεσσαλονίκης, με υλικό που διέθεσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης εξελίσσονται οι οθόνες του Thess Mall που έχουν τοποθετηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο, στο πλαίσιο του έργου “Ενίσχυση Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα”.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν τώρα να αντλούν στοιχεία από τις τέσσερις οθόνες (σε ελληνικά-αγγλικά) για σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, για τρέχουσες εκδηλώσεις στην πόλη, θεματικές τουριστικές διαδρομές, χρήσιμες πληροφορίες (π.χ. πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ), αλλά και για τις ψηφιακές εφαρμογές και τα Social Media του ΟΤΘ.

Η παρουσία της τουριστικής Θεσσαλονίκης στις οθόνες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του Thess Mall είναι μία από τις δράσεις συνεργασίας που υλοποιούν για την ενίσχυση προβολής της πόλης, ο Οργανισμός Τουρισμού και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024