Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΞεκινά ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τις Κυκλάδες
Ακτοπλοΐα

Ξεκινά ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τις Κυκλάδες

Τα νησιά των Κυκλάδων που θα συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη θα είναι η Σύρος και η Μύκονος.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα νησιά του Βορειονατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων αποκτά και πάλι η Θεσσαλονίκη. Tο πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εξυπηρετούν δύο πλοία της Blue Star Ferries.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, σύμφωνα με το πρόγραμμα τα δύο πλοία που θα συνδέουν τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και των Κυκλάδων με τη Θεσσαλονίκη θα είναι το ”Blue Star Xios” και “Blue Star Myconos”, ωστόσο μια φορά την βδομάδα οι Κυκλάδες θα συνδέονται και με τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, τα νησιά των Κυκλάδων που θα συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη θα είναι η Σύρος και η Μύκονος με το πλοίο “Blue Star Myconos” με αναχώρηση απο τον Πειραιά κάθε Παρασκευή στις 15:00 και αναχώρηση απο Σύρο για Μύκονο, Εύδηλο, Φούρνους, Καρλόβασι Σάμου, Βαθύ Σάμου, Χίο, Λέσβο, Λήμνο με τελικό προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το ίδιο πλοίο, κάθε Σάββατο θα αναχωρεί στις 21:00 για τα νησιά με άφιξη στη Σύρο τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 02:00.

Από τις 15 Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 η ακτοπλοϊκή εταιρεία, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Ναυτιλίας, αλλάζει το δρομολόγιο, το οποίο από τον Πειραιά και όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς θα καταλήγει στην Καβάλα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023