Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈφτασε το EuroChampion Jet στον Πειραιά
Ακτοπλοΐα

Έφτασε το EuroChampion Jet στον Πειραιά

Το EuroChampion Jet κατέφτασε στον Πειραιά, ενισχύοντας την ελληνική ακτοπλοΐα και τον τουρισμό με υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες.

Το εντυπωσιακό ταχύπλοο EuroChampion Jet έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για το νεότερο μέλος της οικογένειας της SeaJets, το οποίο ετοιμάζεται να ντυθεί στα νέα του σινιάλα και να πλαισιώσει επάξια τις δύο ναυαρχίδες, το WorldChampion Jet, το γρηγορότερο ταχύπλοο με ρεκόρ Guinness και το Tera Jet, το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης → Νέο ταχύπλοο της Sea Jets ενισχύει τις μετακινήσεις στις Κυκλάδες

Το EuroChampion Jet (πρώην HSC NATCHAN RERA) κατασκευάστηκε το 2007 στην Αυστραλία από την Incat. Με μήκος 112,6 και πλάτος 31 μέτρα, εντυπωσιάζει με το μέγεθός του σε συνδυασμό και με την ταχύτητά του. Είναι ένας κυρίαρχος του Αιγαίου, με μεγάλο του πλεονέκτημα την ικανότητα να μεταφέρει 1.500 επιβάτες και 380 οχήματα με άνεση και φυσικά, ασύγκριτη ταχύτητα.

Καλωσορίσουμε λοιπόν το EuroChampion Jet, το υπερσύγχρονο ταχύπλοο που αναβαθμίζει την ελληνική ακτοπλοΐα και τον ελληνικό τουρισμό, προσφέροντας μεταφορικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα επίσημα δρομολόγιά του για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο!

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024