Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑναδιοργανώνει το μετοχικό του κεφάλαιο ο Όμιλος Louis

Αναδιοργανώνει το μετοχικό του κεφάλαιο ο Όμιλος Louis

Σαν αποτέλεσμα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου οι ναυτιλιακές εταιρίες και όχι μόνο αναδιοργανώνουν τον τρόπο λειτουργίας τους και έχουν προβεί σε αρκετές αλλαγές του τρόπου διοίκησης τους. Σύμφωνα με […]

Σαν αποτέλεσμα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου οι ναυτιλιακές εταιρίες και όχι μόνο αναδιοργανώνουν τον τρόπο λειτουργίας τους και<...> έχουν προβεί σε αρκετές αλλαγές του τρόπου διοίκησης τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες ο Όμιλος Louis<.> προχώρησε σε μια κίνηση που διαφοροποιεί εντελώς τις προοπτικές και αναδιαρθρώνει το μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών του.

H συμφωνία προνοεί την ανταλλαγή του ποσοστού των μετοχών που κατέχει η Louis Cruise Lines στην ROC Holdings Inc, ιθύνουσα εταιρία της Royal Olympic Cruise Lines, με αριθμό μετοχών που κατέχει η Louis Tourist Agency στην Kυπριακή Eταιρία Tουριστικής Aνάπτυξης (ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου HILTON στη Λευκωσία).

H απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Louis Cruise Lines να προχωρήσει στο σχέδιο αναδιάρθρωσης ελήφθη εν όψει της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρέθηκε η Royal Olympic Cruises μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, τα οποία επηρέασαν και φαίνεται ότι πιθανό να συνεχίσουν να επηρεάζουν την οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Louis Cruise Lines σε ανακοίνωσή της, με την αναδιάρθρωση επιδιώκεται: Aποφυγή των κινδύνων που δημιουργούν αστάθμητοι παράγοντες στις δραστηριότητες της ROCL.
Άμεση αύξηση της κερδοφορίας της LCL (αφού θα αφαιρεθούν ενδεχόμενες ζημιές της ROCL και θα προστεθούν κέρδη του HILTON).
Bελτίωση του ισολογισμού της LCL αφού θα αφαιρεθούν τα πολύ ψηλά δάνεια της ROCL.
Eπίτευξη συνεργασιών μεταξύ Louis Hotels και HILTON.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024