Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑπαγόρευση απόπλου κρουαζιερόπλοιου λόγω πρόσκρουσης

Απαγόρευση απόπλου κρουαζιερόπλοιου λόγω πρόσκρουσης

Το κρουαζιερόπλοιο «Ausonia» σημαίας Κύπρου, κατά την διάρκεια χειρισμών απόπλου χθες το βράδυ, προσέκρουσε με την αριστερή πλευρά της πρύμνης στον προβλήτα όπου βρισκόταν πλαγιοδετημένο, με αποτέλεσμα να υποστεί μικρές […]

Το κρουαζιερόπλοιο «Ausonia» σημαίας Κύπρου, κατά την διάρκεια χειρισμών απόπλου χθες το βράδυ, προσέκρουσε με την αριστερή πλευρά<...> της πρύμνης στον προβλήτα όπου βρισκόταν πλαγιοδετημένο, με αποτέλεσμα να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.

Στο πλοίο που εκτελούσε κρουαζιέρα μεταξύ των λιμένων Λεμεσού – Πάτμου – Βόλου – Τήνου – Σαντορίνης – Κω – Λεμεσού, επέβαιναν 460 επιβάτες και 244 μέλη πληρώματος οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Δεν παρουσιάστηκε εισροή υδάτων και ούτε προκλήθηκε ρύπανση από την πρόσκρουση. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ως άνω πλοίου, μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού διατηρήσεως κλάσης, από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024