Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςFestival: Τι ειδικές διαρρυθμίσεις έγιναν στο European Vision για τη φιλοξενία των G8

Festival: Τι ειδικές διαρρυθμίσεις έγιναν στο European Vision για τη φιλοξενία των G8

Η Festival Cruises δημιούργησε ιδιωτικά διαμερίσματα πάνω στο European Vision για τους αρχηγούς κρατών του G8. Πραγματοποίησε μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να διαμορφωθούν προεδρικές σουίτες που αποτελούνταν από ένα υπνοδωμάτιο, γραφείο, […]

Η Festival Cruises<.> δημιούργησε ιδιωτικά διαμερίσματα πάνω στο European Vision για τους αρχηγούς κρατών του G8<...>. Πραγματοποίησε μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να διαμορφωθούν προεδρικές σουίτες που αποτελούνταν από ένα υπνοδωμάτιο, γραφείο, τρία μπάνια, ένα καθιστικό και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Tα μικροαντικείμενα που υπήρχαν στα δωμάτια από σαμπανιέρες, ποτήρια, σετ γραφείου ήταν όλα φτιαγμένα από κρύσταλλο ή ασήμι. Τα λινά κλινοσκεπάσματα και οι ταπετσαρίες είχαν την υπογραφή του Cesari of Via del Babbuino της Ρώμης Το καθιστικό ήταν εξοπλισμένο με plasma tv, DVD, video recorder, καθώς υπήρχε και δορυφορική σύνδεση. Στα μαρμάρινα μπάνια, κάθε πετσέτα έφερε τα αρχικά του αρχηγού του κράτους και το γνωστό Molton Brown του Λονδίνου είχε προμηθεύσει τα προϊόντα μπάνιου.

Στις προεδρικές αντιπροσωπείες προσφέρθηκαν αρώματα και γραβάτες Bulgari, γερμανικές σοκολάτες Bahlsen, μπισκότα Bauli, αυστριακές κρυστάλλινες μινιατούρες Swarovski και ασημένια μοντέλα του πλοίου.

Στο εστιατόριο που λειτουργούσε σε εικοσιτετράωρη βάση, οι σερβιτόροι με λευκά γάντια πρόσφεραν διάφορα πιάτα ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβανόταν και η τοπική σπεσιαλιτέ "Ligurian pesto sause". Προσφέρθηκαν παραπάνω από 170 είδη τυριών συνοδευόμενα με 54 διαφορετικά είδη φρεσκοψημένου ψωμιού.

Στο κελάρι υπήρχαν 7.000 μποτίλιες εκατό διαφορετικών ειδών κρασιών από εννέα χώρες και 13 ειδικοί σερβιτόροι για τα κρασιά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους υψηλούς καλεσμένους. Την γαστρονομική απόλαυση τους επιμελήθηκαν ο σεφ του πλοίου και πενήντα μάγειρες, οι οποίοι βοηθήθηκαν και από τους μάγειρες που δουλεύουν στις υπηρεσίες της κυβέρνησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024