Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςTο Celestyal Journey ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο
Κρουαζιέρες

Tο Celestyal Journey ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο

Αναχώρησε για το Αιγαίο το νέο πλοίο της Celestyal Cruises.

Το νεότερο πλοίο του στόλου της Celestyal, το Celestyal Journey, απέπλευσε πριν λίγες μέρες για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο, έχοντας στο τιμόνι της κρουαζιέρας, τον εξαιρετικά έμπειρο καπετάνιο κ. Άγγελο Βασιλάκο.

Αναχωρώντας από τον Πειραιά, οι πρώτοι επιβάτες του Celestyal Journey απολαμβάνουν την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο (Κρήτη), τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο, συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας να μυεί τους επιβάτες της στον πολιτισμό των προορισμών που προσεγγίζει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Στις 02 Σεπτεμβρίου, ξεκινήσαμε με επιτυχία να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία, γιορτάζοντας τον πρώτο απόπλου του νεότερου πλοίου μας, Celestyal Journey. Είναι μια συναρπαστική περίοδος για τη Celestyal, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στον στόλο μας, σηματοδοτώντας με αυτή την ευκαιρία την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στο όραμά μας να προσφέρουμε μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής.»

Γιορτάζοντας το εναρκτήριο ταξίδι του Celestyal Journey και αναδεικνύοντας τη σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα των αναβαθμισμένων καμπινών με μπαλκόνι του πλοίου, η Celestyal παρατείνει την ειδική προσφορά της για δωρεάν αναβάθμιση καμπίνας κατηγορίας σουίτας σε όλες τις κρατήσεις μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, για κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023. Αυτή περιλαμβάνει τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Τρεις Ήπειροι” που ξεκινά με το νέο πλοίο από τις 21 Οκτωβρίου, καθώς και τις ειδικές εορταστικές κρουαζιέρες 8, 11, 18 και 19 διανυκτερεύσεων που αναχωρούν τον Δεκέμβριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024