Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈμμεση ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

Έμμεση ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

Επιλύεται οριστικά το θέμα της ακτοπλοϊκής μετάβασης Κυπρίων στην Ελλάδα με συμφωνία, που επετεύχθη στη χθεσινή συνάντηση, στην Αθήνα, του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, Κίκη Καζαμία με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας, Γιώργο Πασχαλίδη

Επιλύεται οριστικά το θέμα της ακτοπλοϊκής μετάβασης Κυπρίων στην Ελλάδα με συμφωνία, που<...> επετεύχθη στη χθεσινή συνάντηση, στην Αθήνα, του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, Κίκη Καζαμία με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας, Γιώργο Πασχαλίδη.

Σε δηλώσεις από την Αθήνα, ο κ. Καζαμίας ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε την πρόταση της Κύπρου να μπορούν να αποβιβάζονται σε ελληνικά λιμάνια άτομα, τα οποία ταξιδεύουν με κρουαζιερόπλοια κλειστού περιηγητικού κυκλώματος.

Ο κ. Καζαμίας διευκρίνισε πως οι επιβάτες θα αποβιβάζονται σε λιμάνια νησιών και από εκεί θα παίρνουν τα πλοία της γραμμής για τον Πειραιά, προσθέτοντας ότι η συμφωνία είναι δυνατό να εφαρμοστεί από φέτος.

Ο Κύπριος υπουργός Συγκοινωνιών είπε, επίσης, ότι το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αποδέχθηκε το αίτημα της Κύπρου για παροχή θέσεων σε ναυτικές σχολές της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024