Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο μεγάλο ταξίδι του Διογένη Βενετόπουλου

Το μεγάλο ταξίδι του Διογένη Βενετόπουλου

Ο Διογένης Βενετόπουλος, από τους πρώτους οραματιστές της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και η απώλειά του συγκίνησε όλους όσους έζησαν από κοντά την μεγάλη […]

Ο Διογένης Βενετόπουλος, από τους πρώτους οραματιστές της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι<...> και η απώλειά του συγκίνησε όλους όσους έζησαν από κοντά την μεγάλη πορεία του αλλά και τους νεώτερους που είχαν ακούσει γι’ αυτή.

Ο Διογένης Βενετόπουλος, υπήρξε, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και των σκαφών αναψυχής της χώρας, ρότα την οποία μετά ακολούθησαν και άλλοι. Υπήρξε από τα πρώτα στελέχη του κλάδου των τουριστικών γραφείων, ιδρυτής του Zeus Tours και μέλος του ΗΑΤΤΑ.

Το σημαντικό έργο του, στο οποίο οφείλει πολλά ο θαλάσσιος τουρισμός μας, συνεχίζουν σήμερα τα παιδιά και τα εγγόνια του, τους οποίους συλλυπούμαστε θερμά για την μεγάλη απώλεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024