Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕΟΤ: Νέα τουριστική καμπάνια 2023 – «Ελλάδα. Διακοπές που σου αλλάζουν τη ζωή»
Προβολή

ΕΟΤ: Νέα τουριστική καμπάνια 2023 – «Ελλάδα. Διακοπές που σου αλλάζουν τη ζωή»

Το νέο σποτ του ΕΟΤ για την προώθηση των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.

Με μια ταινία και το μήνυμα «Ελλάδα… διακοπές που σου αλλάζουν τη ζωή», θα προβάλλει ο ΕΟΤ την Ελλάδα με στόχο να προσελκύσει το διεθνές κοινό και να ενισχύσει τη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

H παρουσία της νέας καμπάνιας έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΕΟΤ παρουσία του υπ. Τουρισμού Β. Κικίλια, της προέδρου του ΕΟΤ Α. Γκερέκου, του γενικού γραμματέα ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη και εκπροσώπων φορέων του τουρισμού της χώρας στον ΕΟΤ, στο πλαίσιο του απολογισμού του έργου του οργανισμού την περίοδο 2019-2023.

Τα 4 τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του ΕΟΤ, όπως τονίστηκε συνέβαλαν τα μέγιστα, για να διατηρηθεί «ζωντανή» η εικόνα της Ελλάδας στη συνείδηση του κοινού κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Την ίδια στιγμή καταλυτική ήταν η συμβολή του ΕΟΤ στην εντυπωσιακή ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, όπως τονίστηκε.

Λίγα λόγια για την καμπάνια: Greece. A life-changing experience

Τι γεύση έχει η ντομάτα όταν πλένεται στη θάλασσα; Πώς νιώθεις όταν βουτάς από ψηλά βράχια σε κρυστάλλινο νερό; Γιατί να χορέψεις αγκαλιά με αγνώστους; Ο ΕΟΤ έχει όλες τις απαντήσεις. Οι διακοπές στην Ελλάδα δεν είναι και εύκολη υπόθεση… Σκαλιά να ανεβείς, άμμο να περπατήσεις, κόκορες να σε ξυπνούν, ήλιος καυτός, δρόμοι χωμάτινοι, χωριά στο πουθενά, γεύσεις ασυνήθιστες. Αυτές όμως οι «δυσκολίες» που προκύπτουν από την ανέγγιχτη φύση, την απλότητα και αυθεντικότητα της χώρας είναι που κάνουν τις διακοπές εδώ, μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

Αυτή την πλευρά της Ελλάδας θέλησε να παρουσιάσει φέτος ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, δείχνοντας στους ταξιδιώτες πως η χώρα μάς μπορεί ακόμα να προσφέρει, μέσα από τους ανθρώπους και τη φύση τής, εμπειρίες πέρα από τις κλασσικές. Όπως για παράδειγμα τη γεύση μιας κατακόκκινης ντομάτας πλυμένης στο θαλασσινό νερό, ενός μονοπατιού που βγάζει στην πιο όμορφη, κρυφή παραλία ή μιας βραδιάς σε ένα τρελό πανηγύρι κάποιου νησιού.

Εμπειρίες τόσο μοναδικές που ενδεχομένως κάποιοι δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ στη ζωή τους. Η καμπάνια Greece. A life-changing experience θα προβληθεί σε διεθνή μέσα επικοινωνίας σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024