Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΗ Όλγα Κεφαλογιάννη στο “Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit” στη Μάλτα
Σύνοδοι

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο “Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit” στη Μάλτα

Φωτ. Αρχείου, από τη συνάντηση της Όλ. Κεφαλογιάννη με τον ομόλογό της από τη Μάλτα, Clayton Bartolo στις 5/7/2023

Η Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Όλγα Κεφαλογιάννη, θα βρεθεί στη Βαλέτα, Μάλτα, στις 22 και 23 Νοεμβρίου για να συμμετάσχει στο “Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit”. Στο πλαίσιο της συνόδου, θα υπογράψει μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας με τον Μαλτέζο ομόλογό της, Κλέιτον Μπαρτόλο.

Στη Βαλέτα της Μάλτας θα βρίσκεται στις 22 και 23 Νοεμβρίου η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη για να συμμετάσχει στο “Mediterranean Tourism Forum Minister’s Summit”.

Στο περιθώριο της Συνόδου, η κ. Κεφαλογιάννη θα υπογράψει με τον ομόλογο της από τη Μάλτα, Κλέιτον Μπαρτόλο, μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών. Η υπογραφή του μνημονίου είναι η συνέχεια της συνάντησης εργασίας που είχαν στην Αθήνα τον περασμένο Ιούλιο οι δυο υπουργοί και στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων σε σχέση με τη λειτουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Τουριστικών Προορισμών.

Να επισημανθεί ότι πρόσφατα, οι δύο χώρες είχαν συμφωνήσει την αμοιβαία υποστήριξη υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. Η Ελλάδα υποστήριξε τη Μάλτα ως υποψήφια για την Επιτροπή Τουρισμού και Ανταγωνιστικότητας του Οργανισμού (2023-2027) και η Μάλτα την Ελλάδα στην υποψηφιότητά της για την Αντιπροεδρία στην Περιφερειακή Επιτροπή του Οργανισμού για την Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024