Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΜαυροβούνιο: Τουχτερό πρόστιμο για όσους περπατούν με ρούχα παραλίας στη Μπούντβα
Νομοθεσία

Μαυροβούνιο: Τουχτερό πρόστιμο για όσους περπατούν με ρούχα παραλίας στη Μπούντβα

Πρόκειται για νέα απόφαση του Δήμου.

Ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, το Μαυροβούνιο αλλάζει πολιτική και προβλέπει κυρώσεις και πρόστιμα, σε όσους κυκλοφορούν με ρούχα παραλίας στην παλιά πόλη και στους δρόμους της Μπούντβα.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου, στους πολίτες και στους τουρίστες που θα παραβιάζουν τον νέο κανόνα θα επιβάλλεται πρόστιμο 200 ευρώ.

Η απαγόρευση, που έχει τεθεί σε ισχύ, περιγράφετε αναλυτικά στην παράγραφο 8 του άρθρου 39 της απόφασης που αναφέρεται στην προστασία των δημόσιων χώρων και στο κείμενό της υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο στο οποίο παρουσιάζονται τα πρόστιμα.

Η εν λόγω απόφαση τέθηκε σε ισχύ με τη δημοσίευση στην «Επίσημη Εφημερίδα» του Μαυροβουνίου. Τα πρόστιμα είναι πιο αυστηρά σε σχέση με τις κυρώσεις που προέβλεπε η προηγούμενη απόφαση. Υπεύθυνη για τη συμμόρφωση με αυτή τη διάταξη είναι η δημοτική αρχή και η αστυνομία της Μπούντβα.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024