Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣτη νέα στρατηγική στο τουρισμό αναφέρθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ομιλία της στα μέλη της ΠΟΞ
Εκθέσεις

Στη νέα στρατηγική στο τουρισμό αναφέρθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ομιλία της στα μέλη της ΠΟΞ

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε την εξέλιξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στην ξενοδοχία. Αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα από τη World Travel Market και στην αυξημένη αεροπορική κίνηση.

«Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί και αλλάζει, εξελίσσεται, προσαρμόζεται, ανοίγει καινούργιους δρόμους. Ένας νέος κύκλος ανάπτυξης ξεκινάει, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, το μέτρο και την ισορροπία». 

Αυτό επεσήμανε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας της εκεί για τα εγκαίνια της 38ης Philoxenia. 

Επίσης ανέφερε πως, σε αυτή τη νέα εποχή, η ελληνική ξενοδοχία μπορεί να πρωταγωνιστήσει, χάρη στην πείρα, τη διορατικότητα και την αυθεντικότητα που εμφανίζει διαχρονικά. 

Επιπρόσθετα, η Όλγα Κεφαλογιάννη μετέφερε στους ξενοδόχους τα θετικά μηνύματα που εισέπραξε κατά τη διάρκεια της World Travel Market στο Λονδίνο και τόνισε πως μέσα από τις συναντήσεις με tour operators και αεροπορικές εταιρείες, υπήρξαν διαβεβαιώσεις για αξιοσημείωτη αύξηση του πτητικού έργου. 

Αναφερόμενη στη νέα στρατηγική για τον ελληνικό τουρισμό, που θα αναπτύξει και κατά την ομιλία της στα εγκαίνια της 38ης Philoxenia το βράδυ της Παρασκευής, η υπουργός μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται από σήμερα στον τουρισμό, πυρήνας του οποίου θα είναι η βιωσιμότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο, στις τοπικές κοινωνίες και στο φυσικό περιβάλλον. 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024