Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΣυμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM στη Γαλλία
Εκθέσεις Τουρισμού

Συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM στη Γαλλία

“Μεγάλη” προβολή για τον Δήμο της Σκιάθου με την συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Γαλλία , σκοπός αυτης της κινησεις είναι η ένταξη της Σκιάθου στην μεγάλη Γαλλικη αγορά και οχι μόνο.

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ”IFTM (International & French Travel Market)-Top Resa,  στο εκθεσιακό κέντρο Porte des Versailles το διάστημα 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Τον Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Διαμαντής Μαθηνός, με σημαντική παρουσία επιχειρηματιών και φορέων του τουρισμού, με τη συμμετοχή, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου  κ. Αλέξανδρο Ευστάθιου, του κ. Πέτρου Δερβένη του ξενοδοχείου Skiathos Palace, τoυ κ. Κωνσταντίνου Ευσταθίου του τουριστικού γραφείου Dolphin of Skiathos, τoυ κ. Στέργιου Στερεόπουλου και κ. Τάσου Τάνου, του τουριστικού γραφείου Gats.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ.Δημήτρη Φραγκάκη, την Προϊσταμένη του ΕΟΤ στη Γαλλία κα. Δήμητρα Βοζίκη, και με ανώτατα στελέχη και εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Transavia με σκοπό την εκ νέου συνεργασία για την δυναμική παρουσία του προορισμού. Στη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Transavia, κα.Nathalie Stubler, και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Nicolas Henin, συζητήθηκε το πλάνο της συνεργασίας του Δήμου και της Transavia.  Εκ μέρους της εταιρείας επισημάνθηκε η σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στο νέο προορισμό, δηλώντας ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των Γάλλων, με τη Σκιάθο να προστίθεται πλέον στους σημαντικούς προορισμούς της χώρας μας. Το επιτυχημένο άνοιγμα του προορισμού για πρώτη φορά στη γαλλική αγορά και συγκεκριμένα η απευθείας πτήση Παρίσι- Σκιάθος, απέδειξε τη δυναμική του προορισμού. Αξίζει να αναφερθεί πως η πτήση του Παρισιού, εγκαινίασε την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου στις 13 Απριλίου,  και η οποία θα κλείσει τη φετινή τουριστική περίοδο με την τελευταία πτήση στις 5 Νοεμβρίου 2022.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τη Σκιάθο φορείς και επαγγελματίες της Γαλλικής τουριστικής αγοράς, ειδικά μετά το επιτυχημένο άνοιγμα, που έφερε χιλιάδες Γάλλους επισκέπτες. Η απευθείας πτήση είναι μια ιστορική στιγμή για τα τουριστικά χρονικά της Σκιάθου, έναν στόχο που η δημοτική αρχή είχε θέσει από τις πρώτες μέρες της θητείας της. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, αξιοποιώντας κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά του Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, τα στελέχη της Transavia για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στη Γαλλία, Δήμητρα Βοζίκη, για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα στάδια συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση, και βέβαια όλους τους εκπροσώπους του τουρισμού της Σκιάθου, που συμμετείχαν στην αποστολή. Είμαστε  βέβαιοι ότι μέσα από  ισχυρές συνεργασίες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.” δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024