Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΕπίθεση Πάγκαλου στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας

Επίθεση Πάγκαλου στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, εξαπόλυσε ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας ότι έχει […]

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, εξαπόλυσε ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης,<...> Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας ότι έχει πρόβλημα ψυχικής ισορροπίας. Επίσης, έκανε λόγο για συνωμοσία ορισμένων ακτοπλόων εις βάρος του ελληνικού λαού. «Υπάρχει μια συνωμοσία του κ. Κεφαλογιάννη και ορισμένων ακτοπλόων είς βάρος του ελληνικού λαού που βρίσκεται εν εξελίξει και η συνωμοσία αυτή αφορά τον νόμο Παπουτσή και το όριο της τριακονταετίας. Δεν δρομολογούνται νέα πλοία και αναγγέλλεται θριαμβευτικά από το υπουργείο ότι τελικά το 2009 θα έχουμε τα μισά πλοία από αυτά που έχουμε σήμερα», τόνισε ο κ. Πάγκαλος και απέδωσε την κατάσταση στην ακτοπλοΐα σε συνολική ευθύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Ο κ. Πάγκαλος υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός «προφανώς ενέκρινε την δράση του κ. Κεφαλογιάννη», κατά του οποίου επιτέθηκε, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας υπουργός που χειρίζεται έναν τομέα όπου σημειώνεται η κατάσταση που έχουμε παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του και γελάει από την αρχή μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής του συνέντευξης. Υπάρχει ένα πρόβλημα ψυχικής ισορροπίας».
Απαντώντας στην επίθεση του κ. Πάγκαλου το υπουργείο Eμπορικής Nαυτιλίας εξέδωσε με στην οποία αναφέρει: «Οι όψιμοι τιμητές της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησαν για χρόνια ολόκληρα την ακτοπλοΐα έρμαιο συμφερόντων, χρηματιστηριακών παιχνιδιών και διαπλοκής».

Παράλληλα, απαντώντας στα σχόλια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε: «Όποιος κάνει χαρακτηρισμούς, τον χαρακτηρίζουν». Επίσης συμπλήρωσε: «Όσοι για λόγους μικροκομματικής σκοπιμότητας παριστάνουν τους όψιμους τιμητές, μηδενίζουν το έργο της ακτοπλοΐας και των ανθρώπων της, εκθέτουν διεθνώς τη χώρα, αμαυρώνουν την εικόνα της, πλήττουν τον τουρισμό της. Για πολλά χρόνια άφησαν την ακτοπλοΐα έρμαιο συμφερόντων και διαπλοκών. Ας επιδείξουν τουλάχιστον τώρα, έστω και τη στοιχειώδη υπευθυνότητα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024