Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑνανεωμένη εμφάνιση με νέες λειτουργίες στον κόμβο του inyourpocket
Δωρεάν πρόσβαση σε τουριστικές πληροφορίες

Ανανεωμένη εμφάνιση με νέες λειτουργίες στον κόμβο του inyourpocket

Η διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα www.inyourpocket.com απέκτησε καινούριο look και ανανεωμένες λειτουργίες, (δυνατότητα φιλοξενίας video). Στην ιστοσελίδα υπάρχουν ταξιδιωτικές πληροφορίες για δεκάδες ευρωπαϊκούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Ο […]

Η διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα www.inyourpocket.com απέκτησε καινούριο look και ανανεωμένες λειτουργίες, (δυνατότητα φιλοξενίας video)<...>. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν ταξιδιωτικές πληροφορίες για δεκάδες ευρωπαϊκούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα.

Ο επισκέπτης της www.inyourpocket.com έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες δωρεάν, μπορεί να `κατεβάσει` εντελώς δωρεάν όλους τους έντυπους οδηγούς της εταιρίας σε μορφή PDF και να γράψει τα δικά του σχόλια για τους προορισμούς,τα ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ που επισκέπτεται.

Η www.inyourpocket.com, η οποία έχει ανακηρυχθεί από τους Times μια από τις δέκα κορυφαίες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες διεθνώς, έχει πάνω από 200.000 μοναδικούς επισκέπτες και 700.000 σελιδοπροβολές κάθε μήνα (στοιχεία Google Analytics). Οι έντυποι οδηγοί In Your Pocket κυκλοφορούν σε πάνω από 24 χώρες και καλύπτουν 50 πόλεις από την Μόσχα μέχρι το Δουβλίνο και από το Ταλλίν μέχρι την Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024