Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκρήξεις με νεκρούς σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης

Εκρήξεις με νεκρούς σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης

Δύο συγχρονισμένες εκρήξεις σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην Κωνσταντινούπολη σε δύο ξενοδοχεία σε περιοχές όπου διαμένουν τουρίστες με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων […]

Δύο συγχρονισμένες εκρήξεις σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην Κωνσταντινούπολη σε δύο ξενοδοχεία σε περιοχές όπου<...> διαμένουν τουρίστες με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων επτά, μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή και τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης, Celalettin Cerrah, οι εκρήξεις αποδόθηκαν σε τρομοκρατική ενέργεια. Εργαζόμενοι στο “Παρς”, ένα από τα ξενοδοχεία που επλήγησαν στη συνοικία Σουλταναχμέτ, είπαν ότι υπήρξε προειδοποιητικό ανώνυμο τηλεφώνημα δέκα λεπτά πριν την έκρηξη. Στόχος έγινε και το ξενοδοχείο “Holiday Inn” στη συνοικία Λαλελί, όπου διαμένουν συνήθως τουρίστες από την ανατολική Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κωνσταντινούπολη τελεί σε επιφυλακή μετά από κύμα βομβιστικών επιθέσεων που δέχθηκε, με τις πιο πρόσφατες τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024