Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsEmirates Holidays: Νέες προσφορές για Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες
Εως και 50% έκπτωση για διακοπές από μέσα Απριλίου έως τέλη Ιουλίου

Emirates Holidays: Νέες προσφορές για Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες

Τα νέα πακέτα της Emirates Holidays προς Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες, κάνουν τους δύο εξωτικούς προορισμούς, πιο προσιτούς. Ο John Felix, Senior Vice President of Emirates Holidays, δήλωσε: “Αν ζητούσατε από […]

Τα νέα πακέτα της Emirates Holidays προς Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες, κάνουν τους δύο εξωτικούς προορισμούς, πιο προσιτούς.<…>

Ο John Felix, Senior Vice President of Emirates Holidays, δήλωσε: “Αν ζητούσατε από κάποιον να σας περιγράψει τον παράδεισο, θα σας ανέφερε τον Μαυρίκιο ή τις Σεϋχέλλες με τα καταγάλανα νερά, τους φοίνικες και τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες. Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι αυτού του είδους η πολυτέλεια είναι πέρα από τον προϋπολογισμό τους. Όμως τα πακέτα της Emirates Holidays στους δύο μαγευτικούς προορισμούς του Ινδικού Ωκεανού αποδεικνύουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είτε για νεόνυμφους είτε για οικογένεια, ο Μαυρίκιος και οι Σεϋχέλλες αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς διακοπών, για χαλάρωση και διασκέδαση”.

Η Emirates Holidays συνεργάζεται με τα Εθνικά Γραφεία Τουρισμού και επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε αυτούς τους δύο προορισμούς, προκειμένου να προσφέρει μέχρι και 50 % έκπτωση στις τιμές των πακέτων, για διακοπές από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη του Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι όλες οι πτήσεις από Ελλάδα είναι μέσω Ντουμπάι. Τα Skywards μέλη λαμβάνουν μέχρι και 20% bonus μίλια. Επιπλέον μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια τους με δωροεπιταγές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την πληρωμή των εν λόγω αποκλειστικών πακέτων από την Emirates Holidays.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024