Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈτοιμη η ταξιδιωτική ελίτ της Ευρώπης για τα βραβεία του ΠΟΤ στην Αττάλεια της Τουρκίας
Βραβεία Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Έτοιμη η ταξιδιωτική ελίτ της Ευρώπης για τα βραβεία του ΠΟΤ στην Αττάλεια της Τουρκίας

Με κορυφαία ταξιδιωτικά brands και οργανισμούς να πηγαίνουν «στήθος με στήθος», η τελετή απονομής των Βραβείων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού υπόσχεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Θα φιλοξενηθεί στο Cornelia Diamond Golf Resort & Spa στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 31 Αυγούστου 2013.

Χαρακτηρισμένα ως τα «Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας» , τα βραβεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού θεωρούνται σε όλο τον κόσμο ως το απόλυτο ταξιδιωτικό βραβείο, και αναγνωρίζει τα brands εκείνα που διευρύνουν τα όρια της αριστείας της βιομηχανίας.

Το Cornelia Diamond Golf Resort & Spa αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση, αντιπροσωπεύοντας το πνεύμα των Βραβείων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού όσον αφορά στη διεύρυνσης των ορίων της αριστείας στα ταξίδια και τον τουρισμό. Από τα εγκαίνιά του, το θέρετρο έχει καθιερωθεί γρήγορα ως το απόλυτο μέρος για γκολφ και πολυτέλεια, μέσα σε ένα ειδυλλιακό μεσογειακό περιβάλλον.

Πάνω από 500 οργανισμοί από όλη την Ευρώπη, που καλύπτουν δεκάδες κατηγορίες, έχουν προταθεί για το διαγωνισμό για τη διάκριση της μεγαλύτερης επιρροής στο ταξίδι. Ο Graham E. Cooke, Πρόεδρος και Ιδρυτής, των Βραβείων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, δήλωσε: «Σε καιρούς οικονομικής αβεβαιότητας brands παγκόσμιας κλάσης βρίσκονται να παίζουν μόνοι τους, συνεχίζοντας να αυξάνουν το μερίδιο αγοράς, ενώ οι ανταγωνιστές τους προσπαθούν να επιπλεύσουν. Η Τουρκία ιδιαιτέρως έδειξε τα διαπιστευτήριά της ως brand του τουρισμού παγκόσμιας κλάσης, κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό των κορυφαίων διακρίσεων που κέρδισαν κάποια από τα κορυφαία ξενοδοχεία της χώρας και κάποιοι από τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Η Αττάλεια ιδίως αντιπροσωπεύει πλήρως το brand της Τουρκίας. Νικηφόρο μείγμα από κληρονομιά, ηλιόλουστες παραλίες, υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις και εξαιρετική αξία έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες  πόλεις-προορισμοί στον κόσμο.»

Πάνω από 57 χώρες θα διαγωνιστούν για τα βραβεία σε 76 κατηγορίες που περιλαμβάνουν «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης», «Κορυφαία Εταιρία Ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη», «Κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης», «Κορυφαίο Ξενοδοχειακό Brand της Ευρώπης» και «Κορυφαίο Resort της Ευρώπης».

Οι υποψήφιοι για την Ευρώπη, το 2013, έχουν δημοσιευθεί στο worldtravelawards.com/nominees.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Βραβεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού ιδρύθηκαν το 1993 για να αναγνωρίσουν, επιβραβεύσουν και να εορτάσουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα, το brand Βραβεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της ποιότητας, με τους νικητές να ορίζονται ως το σημείο αναφοράς για όλους τους άλλους.

Το παγκόσμιο δίκτυο συνεργαζόμενων μέσων ενημέρωσης με τα Βραβεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού περιλαμβάνει τη Herald Tribune, το CNBC Arabiya, το Newsweek, το Outlook Traveller, το Travel & Leisure China, τους Khaleej Times, το Trade Arabia, το TTN, το Trav Talk India, το Publituris, το ABTA Magazine, το ASTA Network, το Breaking Travel News, το eTurboNews, το Travel Daily News International, το Focus on Travel News, το Passport Magazine και το National Geographic Traveller.

Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μέσων ενημέρωσης έχει ένα μηνιαίο αναγνωστικό κοινό των 1,7 εκατ. και τηλεοπτικό κοινό των 90 εκατ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024