Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ ASTA όρισε τον Λεωνίδα Μπαμπάνη νέο πρόεδρο σε Ελλάδα και Κύπρο
Τουριστικά γραφεία

Η ASTA όρισε τον Λεωνίδα Μπαμπάνη νέο πρόεδρο σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο κ. Μπαμπάνης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της North Events, εταιρεία που οργανώνει τουριστικές εκθέσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη από το 2014.

Η ASTA (American Society of Travel Advisors) πρόσφατα όρισε τον κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, ως πρόεδρο του τμήματος της σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο κ. Μπαμπάνης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της North Events, εταιρεία που οργανώνει τουριστικές εκθέσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη από το 2014, εστιάζοντας στον ελληνικό τουρισμό, την ελληνική γαστρονομία και την ελληνική κουλτούρα. Επίσης, είναι ο διοργανωτής της πρώτης ελληνικής υβριδικής έκθεσης, Virtual Greek Panorama, που θα ξεκινήσει on line το Νοέμβριο του 2020.

“Λεωνίδα, σε ευχαριστούμε πολύ που έκανες αυτό το βήμα να ηγηθείς της ASTA στην Ελλάδα και τη Κύπρο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή του κλάδου μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σου σε μία επωφελή σχέση για τα Ελληνοκύπρια μέλη μας, και στη δημιουργία επαφών με τα μέλη της ASTA στις ΗΠΑ”, ανέφερε ο Bob Duglin, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικτύου Μικρών επιχειρήσεων της ASTA.

“Θα εστιάσω στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής τουριστικής αγοράς και των μελών της ASTA στις ΗΠΑ, προκειμένου να αυξηθεί ο τουρισμός από τις ΗΠΑ προς τις όμορφες και αξιολάτρευτες χώρες μας. Η τεχνολογία θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε επαφή σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα. Έτσι, στο κοντινό μέλλον ο τουρισμός θα ακμάσει ξανά. Γι’αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι να καλωσορίσουμε μια καλύτερη περίοδο η οποία βρίσκεται μπροστά μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Παλιούρα, πρώην πρόεδρο, που έχει συμβάλει στη δημιουργία στενών σχέσεων της ASTA με την Ελλάδα”, δήλωσε ο κ. Μπαμπάνης.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024