Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαταγραφή απόψεων και ανταλλαγή ιδεών στο Συνέδριο του WTO

Καταγραφή απόψεων και ανταλλαγή ιδεών στο Συνέδριο του WTO

Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού, καθώς και κορυφαίοι δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ από 20 διαφορετικές χώρες έδωσαν το παρόν στο Συνέδριο `TOURCOM`, που διοργανώθηκε την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2005, στο Μπαλί της Ινδονησίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO), σε συνεργασία με το…

Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού, καθώς και κορυφαίοι δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ<...>από 20 διαφορετικές χώρες έδωσαν το παρόν στο Συνέδριο `TOURCOM`, που διοργανώθηκε την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2005, στο Μπαλί της Ινδονησίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO), σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν η καταγραφή και ανταλλαγή απόψεων σε ποικίλα θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος, που αφορούσαν στο marketing, στις επικοινωνίες, στις επιχειρήσεις, καθώς και στις μελλοντικές συνεργασίες ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Επίκεντρο, όμως των περισσότερων θεμάτων αποτελούσε η διαχείριση κρίσεων, με αφορμή το πρόσφατο χτύπημα των τσουνάμι, που έπληξε τις περιοχές της ΝΑ Ασίας.

“Το Συνέδριο έδωσε την δυνατότητα σε επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού και των ΜΜΕ να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, βοηθώντας έτσι ο ένας τον άλλο” σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας του WTO, κ. Dawid de Villiers.

Να σημειωθεί ότι στην έναρξη του Συνεδρίου απέστειλε μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, κ. Bill Clinton, ο οποίος υπογράμμισε το γεγονός ότι οι τουρίστες χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των τουριστικών εγκαταστάσεων, μετά το χτύπημα των τσουνάμι, καθώς πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι οι ζημιές σε πολλές από τις περιοχές έχουν αποκατασταθεί”.

Τέλος, όπως άλλωστε σημείωσε και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Ινδονησίας, κ. Jero Wacik, “η διεξαγωγή του Συνεδρίου αποτελεί σημαντικό βήμα στο σχέδιο ανασυγκρότησης, που υλοποιεί το Πουκέτ και το οποίο είχε υιοθετηθεί από το Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεδρίαση του τον Φεβρουάριο του 2005 στην Ταϊλανδή. Είναι μεγάλη τιμή πρόσθεσε να διεξάγεται αυτό το Συνέδριο των ΜΜΕ στην τουριστική περιοχή Nusa Dua στο Μπαλί, όπου οι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με το χαμόγελο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024