Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Άρης Μπατσούλης νέος πρόεδρος της MedCruise
Κρουαζιέρα

Ο Άρης Μπατσούλης νέος πρόεδρος της MedCruise

Ο κ. Μπατσούλης τα τελευταία 10 χρόνια ήταν διευθυντής Ανάπτυξης του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας ΑΕ.

Ο κ. Άρης Μπατσούλης είναι ο νέος πρόεδρος της MedCruise, από τα μέσα Οκτωβρίου 2020. Από το 2017, ο κ. Μπατσούλης κατείχε τη θέση του SVP της MedCruise εκπροσωπώντας τον λιμένα της Κέρκυρας. Η ανακοίνωση έρχεται ύστερα από την απόφαση του απερχόμενου προέδρου Airam Díaz να αποχωρήσει από το γραφείο του, ως εμπορικός διευθυντής της Λιμενικής Αρχής της Santa Cruz de Tenerife.

Ο κ. Μπατσούλης δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή να αναλάβω την ευθύνη της Προεδρίας του μεγαλύτερου συνδέσμου λιμένων κρουαζιερόπλοιων του κόσμου, MedCruise. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Airam για το εξαιρετικό έργο του καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα του θέση. Δεσμεύομαι και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους εξειδικευμένους συναδέλφους μου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της MedCruise και τη Γραμματεία, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των λιμένων-μελών και των συνεργαζόμενων μελών και να συνεργαστώ με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της βιομηχανίας κρουαζιέρας για μια υπεύθυνη και βιώσιμη ανάπτυξη. Τα #PortsTogether και #WorkTogether έχουν νόημα σήμερα, περισσότερο από ποτέ”.

“Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Άρη Μπατσούλη για το διορισμό του. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη δέσμευσή τους και την εξαιρετική δουλειά τους τα τελευταία τρία χρόνια. Τέλος, θα ήθελα να αναγνωρίσω την αφοσίωση της ομάδας της Γραμματείας –Jordi Caballé, Anja Lohrum και Sara Valls– και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά”, δήλωσε ο Airam Díaz, πλέον επίτιμος πρόεδρος της MedCruise.

Ο κ. Μπατσούλης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. Από το 2007 είναι ο προϊστάμενος του Τμήματος Κρουαζιέρας, υπεύθυνος Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (από το 2003) και τα τελευταία 10 χρόνια διευθυντής Ανάπτυξης του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας ΑΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024