Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟι Έλληνες travel bloggers ανακαλύπτουν το Bergamo
Προώθηση προορισμού

Οι Έλληνες travel bloggers ανακαλύπτουν το Bergamo

Οι bloggers με βάση την Αθήνα, θα εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους ανακαλύπτοντας τις Άνω και Κάτω κωμοπόλεις του Bergamo, την γαστρονομία της περιοχής, την φιλοξενία, και διάφορες εκδρομές σε κοντινές αποστάσεις από την πόλη, όπως τα χωριά Lovere, Clusone και Scanzorosciate.

Δύο μέλη του Travel Bloggers Greece έλαβαν μέρος σε μία περιήγηση, με σκοπό να ανακαλύψουν το Bergamo, έναν ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο προορισμός της Ιταλίας, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση απευθείας πτήσης από την Αθήνα.

Η Ελεάννα Γιαννοπούλου του blog Lace and Macarons, όπως και η Marissa Tejada του blog My Greece, My Travels, προσκαλέστηκαν από τον οργανισμό Visit Bergamo για να επισκεφθούν τα καλύτερα αξιοθέατα της βόρειας ιταλικής πόλης και των χωριών που την περιβάλλουν.

Μαζί με άλλους 10 εκλεκτούς bloggers, οι οποίοι έχουν βάση σε πόλεις της Ευρώπης από τις οποίες η RyanAir προσφέρει απευθείας πτήση για Bergamo, έφτασαν στον προορισμό τους, 40 χλμ. έξω από το Μιλάνο. Το Bergamo βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπειων του Bergamo, στην γραφική περιοχή Lombardy. 

Οι bloggers με βάση την Αθήνα, θα εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους ανακαλύπτοντας τις Άνω και Κάτω κωμοπόλεις του Bergamo, τη γαστρονομία της περιοχής, την φιλοξενία, και διάφορες εκδρομές σε κοντινές αποστάσεις από την πόλη, όπως τα χωριά Lovere, Clusone και Scanzorosciate.

Τα μέλη του Travel Bloggers Greece έχουν λάβει αρκετές προσκλήσεις για ταξίδια εξοικείωσης από τότε που η επαγγελματική ομάδα δικτύωσης καθιερώθηκε στις αρχές του 2015. Στα πλαίσια της προώθησης των διαφόρων περιηγήσεων, εστιατορίων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων στην Αθήνα, η ομάδα του TBG bloggers έχει ταξιδέψει στην Κέα, τη Ζάκυνθο, αλλά και στο “χειροποίητο” χωριό φιλοξενίας, το Montanema Handmade Village, κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα. Το αποτέλεσμα κάθε χορηγημένου ταξιδιού εξοικείωσης είναι οι αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, οι περιγραφές των ταξιδιωτικών εμπειριών όπως και οι ζωντανές φωτογραφίες αυτών, και η διάδοση τους, κάτι το οποίο έχει συμβάλλει στην προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα.

Οι Travel Bloggers Greece είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα δικτύωσης travel bloggers που εδραιώθηκε στην Ελλάδα. Τα μέλη απαρτίζονται από Έλληνες αλλά και ομογενείς, οι οποίοι έχουν ως βάση την Ελλάδα, και οι οποίοι γράφουν και προωθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024