Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣε υποχρεωτική καραντίνα όσοι Βρετανοί φτάνουν στην Ιταλία την εορταστική περίοδο
Προορισμός

Σε υποχρεωτική καραντίνα όσοι Βρετανοί φτάνουν στην Ιταλία την εορταστική περίοδο

Η Ιταλία έχει επίσης αποφασίσει να κρατήσει κλειστά τα χιονοδρομικά της Κέντρα έως τις 6 Ιανουαρίου.

Η Ιταλία θα επιβάλει υποχρεωτική καραντίνα σε όσους φτάνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα, από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου θα υπάρχει υποχρεωτική περίοδος αυτο-απομόνωσης 14 ημερών, ακόμη και για όσους έχουν αρνητικό τεστ COVID-19.

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, όσοι Βρετανοί τα ταξιδέψουν για διακοπές, μπορούν να εισέλθουν στην Ιταλία με αρνητικό τεστ COVID-19 ή να κάνουν το τεστ σε επιλεγμένα αεροδρόμια κατά την άφιξή τους. Από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, δε θα υπάρχει απαίτηση για το τεστ, καθώς θα πρέπει να εισέλθουν σε καραντίνα αντ’αυτού.

Η χώρα αποφάσισε επίσης να κλείσει τα χιονοδρομικά της κέντρα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και οι γραμμές κρουαζιέρας έχουν παραγγείλει να αναστείλουν όλες τις κρουαζιέρες που φεύγουν από ή “πιάνουν” ιταλικά λιμάνια το διάστημα μεταξύ 21 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου.

Ως αποτέλεσμα των μέτρων αυτών, η MSC Cruises ακύρωσε συνολικά έξι αναχωρήσεις για τα “MSC Grandiosa” και “MSC Magnifica” κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024