Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣεμινάριο του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ
Σεμινάρια

Σεμινάριο του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός Blogger/Influencer Matthew Zorbas, με πολυετή πείρα και δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Επιτυχία σημείωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, τη Δευτέρα 28 Σεπεμβρίου, στο χώρο του αρχαίου θεάτρου Κουρίου.

Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός Blogger/Influencer Matthew Zorbas, με πολυετή πείρα και δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πολλοί φορείς του τουρισμού με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τύχουν λεπτομερούς ενημέρωσης για τις νέες τάσεις του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, αλλά και για σύγχρονους τρόπους προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου διεξήχθη παραγωγική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και κατατέθηκαν διάφορες απόψεις. Το γενικό συμπέρασμα αποτύπωσε ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος: “Ο τουρισμός αλλάζει, όπως αλλάζει και το μάρκετινγκ. Με αυτό ως δεδομένο, θα πρέπει ως τουριστικοί φορείς να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που
παρουσιάζονται”.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Matthew Zorbas, για τη συμμετοχή του. Ευχαριστεί επίσης τους τουριστικούς φορείς για την παρουσία και τις χρήσιμες τοποθετήσεις τους.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024