Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτο λιμάνι του Πειραιά θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του ESPO το Μάιο του 2015
Λιμένες

Στο λιμάνι του Πειραιά θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του ESPO το Μάιο του 2015

Στις Γενικές Συνελεύσεις της ESPO συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια, οι Κοινοτικές Αρχές και εκπρόσωποι της ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

Στο λιμάνι του Πειραιά, υπό την ευθύνη της διοργάνωσης του ΟΛΠ ΑΕ, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων (ESPO) τον Μάιο του 2015.

Στην απόφαση αυτή κατέληξαν ομόφωνα όλα τα ευρωπαϊκά λιμάνια κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης 2014 της ESPO στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στην ειδική τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η προεδρία της ESPO παρέστησαν και μίλησαν, ευχαριστώντας όλα τα λιμάνια για την αποδοχή της πρότασης του ΟΛΠ ΑΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης και ο γενικός διευθυντής κ. Σταύρος Χατζάκος.

Όπως είναι γνωστό, στις Γενικές Συνελεύσεις της ESPO συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια, οι Κοινοτικές Αρχές και εκπρόσωποι της ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης: “Μαζί με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας του 2015 θα φιλοξενήσουμε, για πρώτη φορά στην ιστορία της  ESPO, στο λιμάνι του Πειραιά τη Γενική Συνέλευση ενός Οργανισμού που στηρίζει την ανάπτυξη, τις μεταφορές, τα logistics, τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα, στα οποία έχει ενταχθεί και το λιμάνι του Πειραιά, τη συνολική λιμενική βιομηχανία. Η ανάθεση στον ΟΛΠ Α.Ε. της διοργάνωσης της Γ.Σ., στην οποία θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα λιμάνια της Ευρώπης, διεθνείς Οργανισμοί και Κοινοτικές Αρχές, αποτελεί τιμή και ευθύνη, την οποία μαζί με όλους τους φορείς του Πειραιά, το ΥΝΑ και την Αυτοδιοίκηση, θα προβάλλουμε και θα αναδείξουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024