Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνάντηση της Ό. Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο του ABTA στο Λονδίνο
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση της Ό. Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο του ABTA στο Λονδίνο

ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2014 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο πρόεδρος του ΑΒΤΑ ανάφερε στην υπουργό Τουρισμού ότι οι τουριστικοί πράκτορες της Βρετανίας, εισπράττουν την τουριστική αναβάθμιση της Ελλάδας και για το λόγο αυτό το 2015 το συνέδριο του ΑΒΤΑ θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino.

Με τον πρόεδρο του ΑΒΤΑ (Οργανισμός Τουριστικών Πρακτόρων Βρετανίας) κ. Noel Josephides συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα  Κεφαλογιάννη, που βρίσκεται στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης τουρισμού World Traverl Market.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΑΒΤΑ εξέφρασε το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ελλάδα για τον τουριστικό κλάδο, γεγονός που αναμένεται να αποτυπωθεί και στην τουριστική κίνηση της ερχόμενης χρονιάς.

Ακόμα, ο κ. Josephides ανάφερε στην υπουργό ότι οι τουριστικοί πράκτορες της Βρετανίας, εισπράττουν την τουριστική αναβάθμιση της Ελλάδας και για το λόγο αυτό το 2015 το συνέδριο του ΑΒΤΑ θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino. Ένα συνέδριο που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική αγορά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η σημαντική άνοδος του ελληνικού τουρισμού και η προτεραιότητα που έχει πλέον κερδίσει η Ελλάδα ως προορισμός στις επιλογές των επαγγελματιών του τουρισμού.

Επίσης τονίστηκε η πρόοδος που έχει σημειωθεί στον τομέα των υποδομών, η ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού και η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Τα στοιχεία αυτά, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, συνδράμουν  στη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων τα οποία θα επιδράσουν θετικά στην περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ανόδου σε επίπεδο εσόδων και αφίξεων.

Η κα Κεφαλογιάννη ζήτησε από τον πρόεδρο του ΑΒΤΑ να μεταφέρει προς όλα τα μέλη του Οργανισμού, την πρόοδο της Ελλάδας στον τουρισμό, εξέλιξη που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Στη φωτογραφία (από αριστερά), ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος του ABTA, κ. Noel Josephides.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024