Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΒίζα και για τους Βρετανούς για την είσοδό τους στις ΗΠΑ μέχρι να προσαρμόσουν τα διαβατήριά τους

Βίζα και για τους Βρετανούς για την είσοδό τους στις ΗΠΑ μέχρι να προσαρμόσουν τα διαβατήριά τους

Βίζα θα χρειάζονται και οι Βρετανοί πολίτες που θα επιθυμούν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ έστω και για μικρό χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι τα νέα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβάλει […]

Βίζα θα χρειάζονται και οι Βρετανοί πολίτες που θα επιθυμούν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ έστω<...> και για μικρό χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι τα νέα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβάλει οι αμερικανικές αρχές εξ αιτίας των οποίων απαιτούνται ειδικών προδιαγραφών διαβατήρια για όσους εισέρχονται στις ΗΠΑ.

Μέχρι σήμερα οι υπήκοοι 28 χωρών, μεταξύ των οποίων και αυτοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζονταν μόνο διαβατήριο οπτικής ανάγνωσης αν επρόκειτο να μείνουν στις ΗΠΑ για διάστημα μικρότερο των τριών μηνών. Όμως, όπως δήλωσαν Βρετανοί αξιωματούχοι, τα νέα διαβατήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο μετά τα μέσα του 2005.

Έτσι, οι κάτοχοι των υπαρχόντων διαβατηρίων ή όσων θα εκδοθούν μέχρι τότε, θα πρέπει να διαθέτουν και βίζα από τα αμερικανικά προξενεία του Λονδίνου ή του Μπέλφαστ για να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 5 Ιανουαρίου οι αμερικανικές αρχές παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα όλων των ξένων επισκεπτών –εκτός των προερχόμενων από τις 28 χώρες που εξαιρούνται βίζας– οι οποίοι φτάνουν σε κάποιο από τα 115 διεθνή αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024