Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκίνησε τη λειτουργία του το υπερπολυτελές θέρετρο Jumeirah Bodrum Palace
Ξενοδοχεία

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το υπερπολυτελές θέρετρο Jumeirah Bodrum Palace

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 135 δωμάτια, σουίτες, βίλες και ένα παλάτι έξι υπνοδωματίων, όλα με θέα στη θάλασσα και μεγάλες βεράντες, μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και μπαρ και οκτώ οικογενειακές πισίνες, πέραν των 49 ιδιωτικών για τις βίλες.

Το Jumeirah Bodrum Palace, ένα περίτεχνο, πολυτελές ξενοδοχείο με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, άνοιξε τις πύλες του την 1η Μαΐου 2015 με μια σειρά από νέες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές για απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Μετά από μια συμφωνία διαχείρισης που υπογράφηκε με την εταιρεία Targets Investment, η οποία είχε ανακοινωθεί στις 3 Μαρτίου 2015, ο Όμιλος Jumeirah ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του Jumeirah Bodrum Palace.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 135 δωμάτια, σουίτες, βίλες και ένα παλάτι έξι υπνοδωματίων, όλα με θέα στη θάλασσα και μεγάλες βεράντες, μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και μπαρ και οκτώ οικογενειακές πισίνες, πέραν των 49 ιδιωτικών για τις βίλες. Εκτός από την χαλάρωση στις ακτές του Αιγαίου, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια μεγάλη γκάμα θαλασσίων σπορ (θαλάσσιο αλεξίπτωτο, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, ψάρεμα, ιστιοπλοΐα και καταδύσεις). Το συνολικής έκτασης 110.000 τ.μ. θέρετρο διαθέτει επίσης το Talise Spa με 12 δωμάτια θεραπείας και μια σειρά από πολυτελή χαμάμ, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και παιδότοπο.

Μιλώντας σε σχετική συνέντευξη Τύπου στο Pera Palace Hotel Jumeirah στην Κωνσταντινούπολη, ο Gerald Lawless, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah, δήλωσε: “Το Jumeirah Bodrum Palace είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό πολυτελές θέρετρο. Έχουμε συνεργαστεί στενά με τον ιδιοκτήτη για να εξασφαλιστεί η πλήρης εμπειρία Jumeirah που προσφέρεται μέσω του ξενοδοχείου και χαίρομαι να πω ότι οι βελτιώσεις σε αυτό το ξενοδοχείο έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Είμαι βέβαιος ότι οι πιστοί μας πελάτες από όλο τον κόσμο θα εντυπωσιαστούν όχι μόνο με την τοποθεσία και τον σχεδιασμό, αλλά και με τα πρότυπα των υπηρεσιών για τις οποίες η Jumeirah είναι γνωστή. Είμαι ευγνώμων στον Vedat Dalkiran, πρόεδρο της Targets Investment, που μας εμπιστεύτηκε τη διαχείριση ενός τέτοιου υπέροχου θέρετρου, και στον Mete Atakuman, γενικό διευθυντή της Jumeirah Bodrum Palace, για τη συγκρότηση μιας ομάδας στελεχών παγκόσμιας κλάσης, με σκοπό να ικανοποιήσει τους πελάτες μας την καλοκαιρινή περίοδο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024