Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή'Δρόμοι της Φέτας': Ένα νέο προϊόν για τον ελληνικό τουρισμό
Αγροτουρισμός

'Δρόμοι της Φέτας': Ένα νέο προϊόν για τον ελληνικό τουρισμό

Με πρώτο πιλοτικό σταθμό την επαρχία Ελασσόνας, οι 'Δρόμοι της Φέτας' ξεκινούν την πορεία τους.

Η Ομοσπονδία FedHATTA στηρίζει την πανελλήνια διοργάνωση “Φέτα 2018” που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο (14-16 Σεπτεμβρίου), με σκοπό αφ’ενός να κατοχυρωθεί το προϊόν ως καθαρά ελληνικό προϊόν (ΠΟΠ) αρχικά στη συνείδηση των Ελλήνων, αλλά και όλων των καταναλωτών, και αφ’ετέρου να δημιουργηθούν προϋποθέσεις δικτύωσης, προώθησης, κινητοποίησης νέων επιχειρηματιών.

Αυτό που διακρίνει η Ομοσπονδία FedHATTA είναι μια άριστη ευκαιρία δημιουργίας ενός νέου τουριστικού προϊόντος, το οποίο υποστηρίζει έμπρακτα τον δωδεκάμηνο τουρισμό, αλλά και προωθεί σε μια ευρεία γκάμα τουριστών μια μορφή αγροτουρισμού.

Στις περιοχές που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα “Δρόμοι της Φέτας”, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει γραφικούς προορισμούς, να επισκεφθεί ονομαστά τυροκομεία, να δοκιμάσει το προϊόν στον χώρο που παράγεται και να γνωρίσει τους ανθρώπους που το φτιάχνουν.

Αρχίζοντας τη δημιουργία των “Δρόμων της Φέτας” από την Ελασσόνα με το φυσικό κάλλος, και φυσικά τον Όλυμπο (περιοχή παραγωγής της φέτας), αγγίζονται τομείς που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων για τους επισκέπτες της χώρας μας: ιστορία, πολιτισμός, μύθος, περιήγηση, δραστηριότητες… Με εμπιστοσύνη στο όραμα των διοργανωτών, η Ομοσπονδία εκτιμά ότι σύντομα θα μπορέσει να παρουσιάσει αυτό το σημαντικό εργαλείο στους επαγγελματίες του τουρισμού της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024