Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπολογισμός από το υπουργείο Ανάπτυξης

Απολογισμός από το υπουργείο Ανάπτυξης

Σε άτυπη συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου ανακοίνωσε τον συνοπτικό απολογισμό Πολιτικών Πρωτοβουλιών του υπουργείου Ανάπτυξης […]

Σε άτυπη συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου ανακοίνωσε τον συνοπτικό απολογισμό Πολιτικών Πρωτοβουλιών του υπουργείου Ανάπτυξης κατά το 1999<...>.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης έχουν γίνει κατά το έτος 1999, εννέα πολιτικές πρωτοβουλίες που αφορούν στον τουρισμό, από το σύνολο 60 ενεργειών του υπουργείου που κατέγραψε ο κ. Βενιζέλος.
Συγκεκριμένα: Το υπουργείο Ανάπτυξης έλαβε μέτρα και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κρίσης που απειλήθηκε λόγω του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.
Συγκροτήθηκε και ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού ως Forum συνεργασίας των εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς με τους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς.
Υπεγράφη η συμφωνία για την Ολυμπιακή φιλοξενία κατά το 2004.
Επιλέχθηκε ο ανάδοχος και διαμορφώθηκε η καμπάνια προβολής του ελληνικού τουρισμού για το 2000, με υπερδιπλασιασμό των σχετικών κονδυλίων.
Προκηρύχθηκε σχετικός διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου της Α.Ε. αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΟΤ<.>.
Υπερδιπλασιάστηκαν τα κονδύλια του τουρισμού στο Γ΄ΚΠΣ και εναρμονίσθηκε το Γ΄ΚΠΣ με το νέο δόγμα της τουριστικής πολιτικής, 'Τουρισμός υψηλής ποιότητας και δωδεκάμηνης διάρκειας' που αξιοποιεί όλες τις επιμέρους θεματικές μορφές.
Διαμορφώθηκαν οι συμφωνημένοι κανόνες για την κατάταξη των ενοικιαζομένων δωματίων με το σύστημα των "κλειδιών".
Ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ η νέα ρύθμιση για τον διακανονισμό των οφειλών προς τον ΕΟΤ.
Επιβλήθηκε η εκκαθάριση σε όσες επιχειρήσεις καζίνων εμφανίζουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων τους να γίνεται σε καθημερινή βάση.
Ο κ. Βενιζέλος κατά την παρουσίαση του απολογισμού του υπουργείου Ανάπτυξης παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να αξιολογήσουν και να κρίνουν τη συνέπεια των εξαγγελιών και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του υπουργείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024