Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νησιώτες της άγονης γραμμής

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για νησιώτες της άγονης γραμμής

Τη διάθεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στους νησιώτες της άγονης γραμμής, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, στα πλαίσια προγράμματος, προανήγγειλεο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξη του στον `Τύπο της Κυριακής`. […]

Τη διάθεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στους νησιώτες της άγονης γραμμής, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, στα πλαίσια προγράμματος, προανήγγειλε<…>ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξη του στον `Τύπο της Κυριακής`.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται ήδη για τη μεταφορά νησιωτών από τα Κύθηρα στη Νεάπολη Βοιών, ενώ σχεδιάζεται να επεκταθεί και σε άλλα νησιά της ακριτικής Ελλάδος.

Ακόμη, ο υπουργός στη συνέντευξη του, προανήγγειλε και την έναρξη προγράμματος δωρεάν μετακίνησης με υδροπλάνα, με χρηματοδότηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σε συνεργασία και με το υπουργείο Μεταφορών, για τις περιπτώσεις μικρών και απομακρυσμένων νησιών, ξεκινώντας από τα Αντικύθηρα, τα Ψαρά, τους Ωθωνούς κ.λπ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024