Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕιδικές τιμές συμμετοχής στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO
Ισχύουν για μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, έως και τις 8 Φεβρουαρίου

Ειδικές τιμές συμμετοχής στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO

Ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) διοργανώνει στις 4-5 Μαρτίου 2010 το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshop του στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” (Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”), έχοντας ως απώτερο στόχο […]

Ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) διοργανώνει στις 4-5 Μαρτίου 2010 το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο<...> & Workshop του στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” (Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”), έχοντας ως απώτερο στόχο τη βέλτιστη “Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά”. Σημειώνεται πως το 6ο Συνέδριο του HAPCO, όπως και όλα τα προηγούμενα, φέρει τις αιγίδες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού – ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού και, κατ`επέκταση, συνεδριακού τουρισμού, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια σειρά θεματικών ενοτήτων & workshops, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, τα αποτελέσματα του οποίου θα αποτελέσουν “πυλώνες” δράσης για το μέλλον.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον της αγοράς προβλέπεται για ακόμη μια φορά μεγάλο, δεδομένου ότι σημαίνοντα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς συνεδριακής αγοράς θα δώσουν δυναμικό “παρών”, μεταφέροντας στους συνέδρους του HAPCO πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή με ειδική τιμή και να επωφεληθούν των ευκαιριών που τους παρέχονται, όχι μόνο για εμπλουτισμό του γνωστικού τους πεδίου, αλλά και επέκταση του δικτύου επαφών τους για μελλοντικές συνεργασίες. Οι ειδικές τιμές συμμετοχής, τόσο για τα μέλη όσο και τα μη μέλη του Συνδέσμου, ισχύουν έως και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες, η επικοινωνία με το HAPCO γίνεται στο τηλέφωνο: 210 72 56 541, με mail (hapco@hapco.gr) ή στην ιστοσελίδα του συνδέσμου (www.hapco.gr).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024