Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕορταστικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ρέθυμνο
Εγκαίνια αυτόματου συστήματος πληροφόρησης επισκεπτών

Εορταστικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ρέθυμνο

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ξεκίνησαν υπό τη διοργάνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου και ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ. Το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου εγκαινιάσθηκε από το […]

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ξεκίνησαν υπό τη διοργάνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου και<...> ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ.

Το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου εγκαινιάσθηκε από το νομάρχη και πρόεδρο της ΝΕΤΠ Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Παπαδάκη, το δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γ. Μαρινάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης κ. Βουρβαχάκη το πρώτο αυτόματο σύστημα πληροφόρησης επισκεπτών, που θα ενημερώνει όλο το 24ωρο για τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες του Νομού, σε 4 γλώσσες.

Οι δυνατότητες διανυκτέρευσης παρουσιάζονται με εικόνες και κείμενο και προβάλλονται ακόμα εστιατόρια – εμπορικά – καταστήματα αναψυχής και δραστηριότητες. Το τερματικό προσφέρει ακόμα ενημέρωση για εκδηλώσεις και παρουσιάζει τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, επιπλέον θα είναι συνδεδεμένο με την ιστοσελίδα rethymnon.gr της ΝΕΤΠ Ρεθύμνης, που επικαιροποιείται συνεχώς.

Το απόγευμα 18:30 έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Επιστροφή στο Ρέθυμνο» στη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου και όπως τόνισε ο διευθυντής Τουρισμού της Ν.Α Ρεθύμνης κ. Μ. Μενιουδάκης, πρόκειται για μια προσομοίωση της παρουσίας του Ρεθύμνου στις τουριστικές εκθέσεις. Όλα τα μέσα προβολής, όπως, έντυπο υλικό(τουριστικού οδηγού, αφίσσες, σελιδοδείκτες, press kit, γιγαντοαφίσες) ηλεκτρονικό υλικό (ιστοσελίδα, cd-rom, DVD, banners) και δώρα (λάδι, τσικουδιές, λευκώματα, γκραβούρες, τσάντες, κ.λπ.) απαρτίζουν το διαφημιστικό «οπλοστάσιο» της Νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από 10:00-14:00 και από 18:00-22:00 έως τις 3/10/2010.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν χθες με την αναβίωση του Κρητικού Γάμου στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024