Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕργασία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. με θέμα “Ανάπτυξη και Τουρισμός”

Εργασία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. με θέμα “Ανάπτυξη και Τουρισμός”

Εργασία, με γενικό θέμα “Ανάπτυξη και Τουρισμός”, συγκροτείται από ομάδα μελών της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. με τη Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία και εγκαινιάστηκε […]

Εργασία, με γενικό θέμα “Ανάπτυξη και Τουρισμός”, συγκροτείται από ομάδα μελών της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ, στο πλαίσιο της συνεργασίας<...> της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. με τη Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία και εγκαινιάστηκε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Τσιότρα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, έργο της ομάδας εργασίας είναι να προπαρασκευάσει διεθνή ημερίδα με θέμα την προβολή της Περιφέρειας και το ρόλο των δημοσιογράφων. Αναλυτικότερα, τα μέλη της ομάδας εργασίας θα αποτυπώσουν, μέσα από δημοσιογραφική έρευνα, τις προτεραιότητες για την τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας. Για το σκοπό αυτό θα διερευνηθεί η διεθνής και ευρωπαϊκή πρακτική, μέσα από τις εμπειρίες και τις έρευνες των δημοσιογράφων, και θα συγκεντρωθούν προτάσεις φορέων και προσωπικοτήτων. Θα καταγραφούν επίσης πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τουριστικών παραγόντων.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 μ.μ. της Τρίτης 2 Νοεμβρίου 2004 στον πρώτο όροφο του κτιρίου της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. για να εξεταστούν τα θέματα της Philoxenia (4 – 7 Νοεμβρίου 2004).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024