Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕβδομάδα ποιότητας στη Ρόδο

Εβδομάδα ποιότητας στη Ρόδο

Ξεκίνησαν στη Ρόδο οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας με τίτλο: ‘Quality in Europe Building the 21st century’ που θα διαρκέσει από 6-12 Νοεμβρίου 2000. Επίσημος φορέας […]

Ξεκίνησαν στη Ρόδο<.> οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας με τίτλο<...>: ‘Quality in Europe Building the 21st century’ που θα διαρκέσει από 6-12 Νοεμβρίου 2000. Επίσημος φορέας για την Ελλάδα είναι η ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) με επίσημο χορηγό το Υπουργείο Ανάπτυξης. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την συνεργασία των τοπικών φορέων: Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, ΑΣΤΕΡ (Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου), ΣΚΩΛ Ρόδου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2000 Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Ξενoδοχείο Rodos Park, συνάντηση με θέμα: «Ποιότητα στα ξεν/χεία, προσδιορισμός και εφαρμογές»
  • Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2000 SKAL ΡΟΔΟΥ- ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΑΣΤΕΡ Από την πρόεδρο του SKAL Ρόδου κυρία Λιτσα Παπαθανάση θα παραδωθεί στους σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ ο Κώδικας Δεοντολογίας του Τουρισμού με την χορηγία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
  • Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2000 ΑΣΤΕΡ Πρόσκληση στους μαθητές Β και Γ Λυκείου να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις και να ενημερωθούν από καθηγητές και σπουδαστές για το πρόγραμμα σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές.
  • Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2000 Σύλλογος Διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου. Ομιλία στο ΑΚΤΑΙΟΝ από τον κύριο Μιχάλη Βασταρδή (πρώην γενικό Διευθυντή HILTON, υπεύθυνο για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Πειραιά) με θέμα: «Total Quality Management – standards and quality (checklists). Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.
  • Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2000 ΑΣΤΕΡ Βράβευση ομάδας 3ετών σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ για την καλύτερη εργασία με σχετικό θέμα.

Η εβδομάδα Ποιότητας στη Ρόδο<.> και το ενδιαφέρον πρόγραμμα αποδεικνύουν για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των φορέων, των επιχειρηματιών, των στελεχών, εργαζομένων και σπουδαστών για συνολική «ποιοτική παρουσία» της Ρόδου. Υπεύθυνη για το παραπάνω πρόγραμμα είναι η κα Άντα Καραγιάννη.
Επί πλέον οργανώνονται 2 ενδιαφέροντα σεμινάρια με εισηγητή τον Γιάννη Καλογεράκη και με θέματα:

  • «Η συναισθηματική νοημοσύνη στον χώρο εργασίας . Από το IQ στο EQ», στο Ακταίον Σάββατο και Κυριακή (11-12 Νοεμβρίου) και
  • «Η γλώσσα του σώματος. Αποκωδικοποίηση μη λεκτικής επικοινωνίας», στο Ακταίον, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024