Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΆμεση παρέμβαση του ΕΟΤ για την περιπέτεια των Ιαπώνων τουριστών

Άμεση παρέμβαση του ΕΟΤ για την περιπέτεια των Ιαπώνων τουριστών

Άμεση ήταν η παρέμβαση των υπηρεσιών του ΕΟΤ στη γνωστή περιπέτεια των Ιαπώνων τουριστών καθώς, με εντολή του γενικού γραμματέα κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου, παρασχέθηκαν όλες οι δυνατές διευκολύνσεις, ώστε να […]

Άμεση ήταν η παρέμβαση των υπηρεσιών του ΕΟΤ<.> στη γνωστή περιπέτεια των Ιαπώνων τουριστών καθώς<...>, με εντολή του γενικού γραμματέα κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου, παρασχέθηκαν όλες οι δυνατές διευκολύνσεις, ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να συνεχίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, χθες, οι εκπρόσωποι του τουριστικού οργανισμού Hankyo Express στη συνάντηση που έχουν με τον γ.γ. του ΕΟΤ, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για το άμεσο ενδιαφέρον του Οργανισμού, ενώ μετέφεραν τις ευχαριστίες των Ιαπώνων τουριστών για την άμεση ρύθμιση πρακτικών ζητημάτων, τα οποία ανέκυψαν μετά τη λήξη της περιπέτειάς τους.

Επεσήμαναν πως θα συνεχισθούν τα προγράμματα του Hankyo Express, που διακινεί πάνω από 20.000 Ιάπωνες τουρίστες στην Ελλάδα. Τόνισαν, μάλιστα, πως από τα προγράμματα του Νοεμβρίου δεν υπάρχει καμία ακύρωση στα ταξίδια προς την Ελλάδα. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν διακίνηση προς την Ελλάδα, μέσω Λονδίνου και επτά διανυκτερεύσεις, με βάση την Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως η προσφορά του ΕΟΤ προς τους 33 Ιάπωνες για 10ήμερη κρουαζιέρα ισχύει και για την επόμενη χρονιά, δεδομένου ότι, όπως διευκρίνισαν οι ίδιοι οι Ιάπωνες, δεν έχουν τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσουν φέτος.

Τους εκπροσώπους του Hankyo Express υποδέχθηκαν στον ΕΟΤ ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού κ. Κ. Κατσιγιάννης και ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων κ. Ν. Γέγος.

Πάντως, το γεγονός με τους Ιάπωνες τουρίστες πρέπει να προβληματίσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης καθώς, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανένα 'crisis plan' για θέματα τουρισμού. Έτσι είναι επιτακτική η ανάγκη να εκπονηθεί ένα σχέδιο το οποίο, σε έκτακτα θέματα, να 'ενεργοποιείται' ώστε, μελλοντικά, να μην έχουμε κλυδωνισμούς στον ελληνικό τουρισμό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024