Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsHATTA: Ταϊλανδοί πράκτορες σε ταξίδι γνωριμίας με την Αθήνα

HATTA: Ταϊλανδοί πράκτορες σε ταξίδι γνωριμίας με την Αθήνα

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 16 Ταϊλανδούς Tour Operators βρίσκεται αυτές τις μέρες στην χώρα μας,με στόχο να γνωρίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να συναντηθούν με Έλληνες συναδέλφους τους στο πλαίσιο […]

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 16 Ταϊλανδούς Tour Operators βρίσκεται αυτές τις μέρες στην χώρα μας,<...>με στόχο να γνωρίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να συναντηθούν με Έλληνες συναδέλφους τους στο πλαίσιο της ανάπτυξης τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών. Η επίσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Thai Airways και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της ταϊλανδέζικης αντιπροσωπείας (4 – 9 Ιουλίου 2005) περιλαμβάνει επισκέψεις στο Σούνιο, σε αξιοθέατα, μνημεία, αλλά και σε τουριστικές υποδομές των Αθηνών, μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού και μονοήμερη εκδρομή σε Κόρινθο – Μυκήνες – Ναύπλιο – Επίδαυρο.

Μάλιστα, για την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 9 π.μ. έχει προγραμματιστεί workshop στο ξενοδοχείο Metropolitan μεταξύ Ταϊλανδών και Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών που αφορούν στον εισερχόμενο τουρισμό της χώρας μας. Στα πλαίσια του workshop έχει προγραμματιστεί επίσης και ειδική παρουσίαση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, οργανωμένη από τον ΕΟΤ.

Να τονιστεί ότι η αγορά της Ταϊλάνδης αποτελεί δυνητική αγορά για την Ελλάδα, όχι μόνο για τους μήνες της υψηλής περιόδου, αλλά και για τις περιόδους της άνοιξης και του φθινοπώρου, ενώ η υποδοχή ξένων επαγγελματιών στην Ελλάδα αποτελεί μια στοχευμένη και οργανωμένη ενέργεια τουριστικής προβολής της χώρας και σκοπό έχει να ενισχύσει την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την υποδοχή οργανωμένων γκρουπ τουριστών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024