Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚωστής Αϊβαλιώτης: Τυφλές πτήσεις σε ελληνικά αεροδρόμια
Βουλευτής Β` Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.

Κωστής Αϊβαλιώτης: Τυφλές πτήσεις σε ελληνικά αεροδρόμια

«Καταγγελίες – «φωτιά» για συμβάσεις και διαγωνισμούς προμηθειών μηχανημάτων απαραίτητων για την ασφάλεια των πτήσεων στη χώρα μας, κάνουν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και η Ομοσπονδία Σωματείων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας. Όπως καταγγέλλουν, «από τύχη» δεν έχει συντριβεί ακόμη κάποιο από τα αεροσκάφη…

«Καταγγελίες – «φωτιά» για συμβάσεις και διαγωνισμούς προμηθειών μηχανημάτων απαραίτητων για την ασφάλεια των πτήσεων στη χώρα μας, κάνουν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και η Ομοσπονδία Σωματείων Υπαλλήλων<...>Πολιτικής Αεροπορίας. Όπως καταγγέλλουν, «από τύχη» δεν έχει συντριβεί ακόμη κάποιο από τα αεροσκάφη που πετούν «στα τυφλά» στη χώρα μας, αφού το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει βάλει «στο συρτάρι» από το 2003 την προμήθεια ραντάρ, μηχανημάτων μέτρησης ολισθηρότητας διαδρόμων και ύψους νεφών, καθώς και άλλων συστημάτων ασφαλείας

Το θέμα, το οποίο σύμφωνα με τους εργαζόμενους έχει «οσμή σκανδάλου», έχει ήδη φτάσει στον Πρωθυπουργό, καθώς ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΥΠΑ, κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος, του έχει αποστείλει τρισέλιδη επιστολή, με την οποία τον ενημερώνει λεπτομερώς για το θέμα.

Κάνοντας λόγο για τυφλές πτήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β΄ Αθηνών, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να ενημερωθεί από τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χρήστο Φώλια, “για ποιό λόγο δεν έχει γίνει από το 2003 η προμήθεια των απαραίτητων βοηθημάτων και προηγμένων μηχανημάτων;”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024