Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε νέο πρόσωπο εμφανίστηκε το Λουτράκι στην ΜΙΤΤ

Με νέο πρόσωπο εμφανίστηκε το Λουτράκι στην ΜΙΤΤ

ΜΟΣΧΑ – ΜΙΤΤ 2000. Ο δήμος του Λουτρακίου εμφανίστηκε στην Μόσχα με νέα σχέδια σχετικά με το Ιαματικό Κέντρο. Ο διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου Περαχώρας ‘Θέρμαι Λουτράκι’ […]

ΜΟΣΧΑ – ΜΙΤΤ 2000. Ο δήμος του Λουτρακίου εμφανίστηκε στην Μόσχα με νέα σχέδια σχετικά με το<...> Ιαματικό Κέντρο. Ο διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου Περαχώρας ‘Θέρμαι Λουτράκι’ κ. Κώστας Μπεκιάρης μας ανέφερε ότι η επένδυση που κάνει ο δήμος είναι ύψους 2 δισ. δρχ. ποσό που προέρχεται από ίδια κεφάλαια του δήμου. Επίσης, έχει υποβληθεί πρόταση για ένταξη του προγράμματος στον Αναπτυξιακό νόμο.
Το πρόγραμμα προβλέπει ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού του παλαιού κτιρίου των Ιαματικών Πηγών και κατασκευή ενός νέου σε διπλανό χώρο. Το νέο κτίριο θα καταλαμβάνει 3.660 τ.μ., θα εξυπηρετεί 2000 επισκέπτες την ημέρα, και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2002.
Το Λουτράκι έχει θαυμάσιες κλιματολογικές συνθήκες με θερμοκρασία μεταξύ 15 – 30 βαθμών Κελσίου, 340 μέρες το χρόνο ηλιοφάνεια, και υγρασία 50-70. Τα Ιαματικά του Νερά χρησιμοποιούνται για Υδροθεραπεία και Ποσιμοθεραπεία.
Το Λουτράκι είναι μέλος του Συνδέσμου ‘Royal Spa’, ο οποίος έχει αναλάβει την προώθηση marketing της περιοχής.
Σκοπός των ιθυνόντων είναι η αλλαγή της δομής της ηλικίας των επισκεπτών της πόλης, και η προσέλκυση νεότερων αλλά και υψηλότερων οικονομικών επιπέδων. Οι τουριστικοί επιχειρηματίες της περιοχής στηρίζουν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας ελκυστικές τιμές για μεμονωμένους αλλά και για πράκτορες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024