Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Αναδιάρθρωση του Υπουργείου Τουρισμού και των εποπτευόμενων οργανισμών
Δήλωση της υπουργού Τουρισμού

Ο. Κεφαλογιάννη: Αναδιάρθρωση του Υπουργείου Τουρισμού και των εποπτευόμενων οργανισμών

Οδηγίες και κατευθύνσεις έδωσε ο πρωθυπουργός, κ. Αντωνης Σαμαράς προς την υπουργό κα Όλγα Κεφαλογιάννη, για την αναθέρμανση της αγοράς.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με τον πρωθυπουργό είχαμε αναλυτική συζήτηση για τα θέματα του τουρισμού. Τον ενημέρωσα για τις πρώτες άμεσες κινήσεις που έχουμε δρομολογήσει. Μου έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις και η επιδίωξή μας είναι ο τουρισμός, που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ανάκαμψη της οικονομίας, να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση αυτή, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για περισσότερα έσοδα για το κράτος, για την αναθέρμανση της αγοράς. Προς την κατεύθυνση αυτή κινούμαστε και με την αναδιάρθρωση του υπουργείου και των εποπτευόμενων οργανισμών, έτσι ώστε να εξυπηρετούν το νέο λειτουργικό κράτος, που όλοι οραματιζόμαστε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024